O2s

Met behulp van henna in haar: kleuren tips en ideeën

Volg deze henna haarkleuring advies voor mooi en gezond haar

Henna is een populaire manier om je haar te verven. Niet alleen zal het toevoegen van een mooie rode kleur, maar ook voorwaarden. Het is allemaal natuurlijk, dus het is niet schadelijk als andere kleurstoffen gevonden in de winkels vandaag. Enkele andere voordelen zijn dat het je haar versterkt, maakt het makkelijker te beheren, en kan zelfs te ontdoen van roos. Volg dit advies over hoe u henna te gebruiken in haar.

Met behulp van henna in haar: kleuren tips en ideeën. Henna is rood in zijn natuurlijke staat en het te gebruiken als haarkleurmiddel zal normaal gesproken het haar meer rode tenzij u andere additieven.
Met behulp van henna in haar: kleuren tips en ideeën. Henna is rood in zijn natuurlijke staat en het te gebruiken als haarkleurmiddel zal normaal gesproken het haar meer rode tenzij u andere additieven.

  1. Henna is rood in zijn natuurlijke staat en het te gebruiken als haarkleurmiddel zal normaal gesproken het haar meer rode tenzij u andere additieven. Met de toevoeging van walnoot planten kleurstof of koffie, kan het bruin. Met de toevoeging van kamille, saffraan, of senna, kunt u henna gebruiken om je haar blond verven. Bij gebruik van alleen de pure henna, blondjes zal een natuurlijke rode kleur te krijgen, roodharigen zullen hun kleur te stimuleren, zullen brunettes worden kastanjebruin, maar die met een hoofd vol grijs wordt alleen maar oranje haar. Als je tien procent of minder grijs haar, zal henna verven van de grijze, zodat het lijkt alsof hoogtepunten.
  2. Bij de voorbereiding op henna te gebruiken in haar, kopen bij een speciale winkel online, een beauty winkel, of misschien zelfs een Midden-Oosten speciaalzaak. U moet 100 gram henna als je kort haar, 200 gram voor de kraag lengte, 300 gram voor de schouder lengte, en 500 gram voor taille lengte haar. Je zal in staat zijn om de henna bereid of in een poeder dat wordt geleverd met aanwijzingen over hoe voor te bereiden kopen.
  3. U kunt een vriend om u te helpen wanneer u gebruik maakt van henna in het haar, want het kan echt rommelig. Drapeer je schouders met een handdoek en draag plastic handschoenen. Het is een goed idee om een ​​test te doen op haren uit je borstel voordat u daadwerkelijk te sterven je hele hoofd. Begin bij de onderste lagen van je haar en werk je weg omhoog. Houd onderdelen die niet klaar om te worden geverfd in een clip op de top van je hoofd. Breng de henna plakken dunne strips, een voor een. Gelijkmatig aanbrengen. Blijf dit doen tot al uw haar is bedekt.
  4. Wikkel je haar in Saran wrap of een badmuts. Nu moet je wachten twee tot vier uur.
  5. Spoel je haar met koud water en een goede conditioner. Dit zal verzegelen de haarschacht en maken het glanzend en gezond uitzien. Spoel totdat alle pasta uit.
  6. Nu je dit advies gebruikt en je haar is gekleurd met henna, moet u voorkomen dat chemische processen en producten, zoals het strekken, permanenten of het gebruik van andere kleurstoffen. Dit zal tegen de henna en schade veroorzaken. Je haar kan veilig worden geverfd over en met henna om de gewenste kleur te bereiken.

Nu dat je hebt geleerd hoe je henna te gebruiken in haar, kunt u gebruik maken van deze kleurstoffen tips voor het afdekken van grijs of gewoon het verbeteren van uw eigen natuurlijke kleur.