O2s

Kont oefeningen: Hoe maak je een grotere kont te krijgen

Van een butt implantaat aan het dragen van de juiste kleding-deze tips kunnen u helpen


Als uw hiney is niet het maken van je gelukkig, hoef je niet te leven. U kunt de perfecte kont met een beetje werk. Hier zijn een paar manieren waarop u kunt uw kont groter lijken, zodat het zal opvallen. Deze tips zijn oefeningen, het dragen van de juiste kleding en zelfs het krijgen van een kont implantaat.

Stap 1

Kont oefeningen: hoe maak je een grotere kont te krijgen. Spieren op te bouwen in je billen.
Kont oefeningen: hoe maak je een grotere kont te krijgen. Spieren op te bouwen in je billen.

Spieren op te bouwen in je billen. Wilt u een grotere kont, moet je eerst kijken naar kont oefeningen. Je kont zal ronder en groter als je de spieren in. De beste oefening is de volledige squat. (Als een bonus, dit maakt je benen mooier gevormde, ook!) Sta recht omhoog, en dan buig de knieën tot bijna een zittende positie met je armen zowel uitgebreid volledig naar buiten. Te verlagen tot een volledige stoel squat (knieën bij een 90 ˚ bocht) en hef je je armen omhoog net iets boven je hoofd. Herhaal deze squat 10-15 keer per dag te geven je achterkant meer bulk.

U kunt ook proberen een oefening genaamd een kick back. Op een been staan ​​en met het vrije been naar achteren schoppen totdat je kont strakker. Schakel benen en herhaal dit 10 keer. (U kunt weerstand zoals enkel gewichten of kabels aan de spier in je billen en benen te verhogen.)

Stap 2

Wijzig uw gewicht. Je kunt ook je kont groter te maken door het veranderen van uw gewicht. Als je ondergewicht of hebben niet veel vet of spieren, moet je winnen. Eet meer koolhydraten en vet te pakken op de pond. Anderzijds moeten grotere mensen afvallen te brengen bochten in de achterzijde. Het gewicht is misschien niet allemaal af komen in een keer, maar het verminderen van de grootte van uw buik zal meer aandacht te vestigen op je kont.

Stap 3

Van een butt implantaat aan het dragen van de juiste kleding-deze tips kunnen u helpen. Draag de juiste kleding.
Van een butt implantaat aan het dragen van de juiste kleding-deze tips kunnen u helpen. Draag de juiste kleding.

Get implantaten. U kunt worden verrast om te weten dat kont implantaten bestaan. U kunt ook een butt lift, die zal uw slappe achterkant hoger en maken het meer voluptueuze - waardoor u de perfecte vorm. Dit is een drastische maatregel te nemen om ervoor te zorgen je kont groter lijken. Maar als dat is wat je bent wanhopig op zoek naar, overweeg dan plastische chirurgie.

Stap 4

Draag de juiste kleding. Maken je kont groter lijken misschien niet zo gemakkelijk als het kiezen van de juiste kleding voor je lichaam het type. Je broek zal hebben het meeste effect op hoe je kont eruit ziet. Kies jeans die je achterste te benadrukken, met grote zakken die stickers of pailletten op de rug te hebben. Jeans moet knuffelen je billen en scheid je kont uit je dijen. U kunt ook kopen speciale ondergoed dat je achterkant bepalend zullen zijn voor u, zodat dit groter lijkt. Strakke jeans zijn uw beste keuze.