O2s

Kleed om uw lichaamsgrootte blik dunner: slank

Lees tips voor het vinden van figuur vleiend kleding

Gewichtsverlies kan een lang proces van meer bewegen en het verminderen van calorieën zijn. Als je moeite hebt met gewichtstoename, er zijn vele redenen om de inspanning om gewicht te verliezen te maken. Maar als u wilt worden slank en kijk nu dunner gelijk, er zijn dingen die je kunt doen om uw lichaamsgrootte presenteren op een flatterende manier. Deze outfit ideeën zullen u helpen kiezen figuur vleiend kleren om u kijken slanker.

  1. Minimaliseer accessoires. Veel van de sieraden kunt u zich zelfverzekerd en succesvol, maar sieraden maakt je niet dun uitzien. Blijf bij eenvoudige oorbellen met een ketting. Of als u een dramatische hanger draagt, af te zien van de oorbellen of kies eenvoudig studs. Laat een stuk of accessoire te maken van de verklaring.
  2. Wees conservatief met patroon en vormen. Het meer aan de hand met je garderobe, hoe meer mensen de ogen hebben om te reizen in heel je lichaam. Deze oogbeweging maakt je breder. Houd dat in gedachten bij het zoeken naar outfit ideeën. Vermijd grote patronen, horizontale strepen en blok vormen.
  3. Vind de beste kleuren om uw huid toon vlakker. Sommige mensen zien er beter uit in pastel, terwijl anderen zien er het beste in rijke juweel tonen. Experimenteer met kleur om te vinden wat voor jou werkt. Het vinden van de beste kleuren maakt je verschijnen dunner omdat het niet Stoot het oog van iedereen die op zoek naar jou.
  4. Leunen in de richting monochromatische outfits. Gebruik kleur als een accent met een enkele neutrale kleur als de basis van je outfit. Om een ​​kleur gebruikt betekent niet dat je hoeft te effen zwart te dragen. Gebruik in plaats daarvan verschillende tonen of tinten van dezelfde kleur. Overweeg een chocolade kleurige broek met een lichtere bruine of taupe blouse en donkere schoenen.
  5. Maak je benen langer lijken. Lange benen te verleiden het oog in het maken van je kijkt groter, en op zijn beurt, dunner. Als je dit weet zal je helpen figuur vleiend kleren kiezen voor uw lichaamsgrootte. Skinny jeans niet ervoor zorgen dat iedereen mager uitzien. De taps toelopende poten maken dunne mensen kijken maatje meer. In plaats daarvan kiezen voor een boot cut of wijde pijpen broek in een effen kleur. Donkerdere kleuren op de bodem (broek of rok) maak je er dunner.
  6. Zorgvuldig te selecteren schoeisel. Of uw schoenen is gekozen voor comfort, gemak of drama, moet u schoenen die je dunne look compleet. Schoenen die zijn in dezelfde kleur als je broek en die zijn gericht op de tenen verlengt de lange blik van je benen. Afgeronde tenen, vierkant of blok tenen en hielen hebben het tegenovergestelde van een afslankende look. Dus slippers, sneakers en volumineuze klompen of laarzen. Niet van plan je outfit aan te kleden dun en voltooi de look met onhandige, dikke schoenen.

Kleed om uw lichaamsgrootte blik dunner: slank. Minimaliseer accessoires.
Kleed om uw lichaamsgrootte blik dunner: slank. Minimaliseer accessoires.

Nu je weet hoe te kleden om naar te kijken dunner. Net als het werk er nodig is om slank, vinden van de juiste garderobe aan te kleden dunner kan wat trial and error te nemen. Begin met stappen een en twee, en experimenteer door de rest van het proces totdat je een paar belangrijke outfits.