O2s

Hoe zich te ontdoen van het oor haar

Laten we eerlijk zijn: lichamen zijn alleen maar meer aantrekkelijk met minder haar op hen. En terwijl er zijn talloze manieren om zich te ontdoen van het lichaam van haar, zoals waxen en laser ontharing, zijn deze methoden niet werken op oorhaar. Dus hoe ga je om met deze vervelende haartjes die worden weergegeven in uw oren en zet iedereen het krijgen van een zijaanzicht van je? Volg deze handleiding over hoe om zich te ontdoen van het oor haar.

Stap 1

Pluk het. De meeste mannen niet te veel oor haartjes die ze nodig hebben om zich te ontdoen van te hebben. Dus een makkelijke manier om het probleem van de oor haar te bestrijden is om elke haar rukken uit, een voor een. En dit is meestal iets dat alleen kan worden gedaan. Zoek een vertrouwensrelatie vriend of een liefdevolle familie lid, zuigen je trots, en de hand over de pincet. Het zal niet een aangename ervaring, maar uiteindelijk, uw oren zullen haar-vrij. (Zorg ervoor dat je niet tweeze de haar bij je trommelvlies -. Die dienen een zeer belangrijk doel) Deze methode van oor ontharing duurt een paar weken, afhankelijk van uw snelheid van de haargroei.

Stap 2

Hoe zich te ontdoen van het oor haar. Probeer het gebruik van nair.
Hoe zich te ontdoen van het oor haar. Probeer het gebruik van nair.

Knip het. Als je een oudere man en je een soort van de volwassen uitstraling uw oor haar geeft je, dat het goed is niet om je oren geheel te ontdoen van haar. Maar een frequente trim is absoluut noodzakelijk. Nogmaals, vraag een vriend of geliefde om te bezuinigen op uw oor haar voor u, met behulp van een paar scherpe schaar. Laat het bijgesneden zo dicht mogelijk bij het oor mogelijk zonder het risico van een knipsel van uw huid. Zoals met de meeste ontharingsmethoden, dit is absoluut tijdelijk. Je moet blijven trimmen uw oor haar om de paar weken te houden u op zoek verzorgd.

Stap 3

Scheer het. Weinig mensen weten dat scheerapparaten alleen werkelijk bestaan ​​voor het doel van het scheren je oren. Ze zijn kleine versies van de elektrisch scheerapparaat u gewend, en ze werken op precies dezelfde manier. Koop een van deze te houden in uw verzorgingsset, en zorgvuldig trimmen uw oor haar wanneer u dat nodig vindt. Houd in gedachten dat het gevaarlijk is om het oor haren in de gehoorgang te knippen. Dus beperk uw scheren sessie het grootste deel van de haren op de buitenste randen van je oren, en laat de dingen dichter bij je trommelvlies alleen.

Stap 4

Probeer het gebruik van Nair. Je hebt waarschijnlijk nooit het beschouwd, maar een ontharingscrème zoals Nair zal werken om zich te ontdoen van het oor haar. Je hoeft alleen maar een paar voorzorgsmaatregelen te nemen. Nair bevat agressieve chemicaliën die niet kunnen binnen gaan van je oor of je permanente schade aan uw gehoor te riskeren. Dus zorg ervoor dat u uw oren te proppen met een katoenen prop voordat u deze crème op uw oren. Als goed, kunt u deze crème te proberen op een klein gedeelte van uw huid voordat u laag op uw oren, alleen maar om ervoor te zorgen dat je niet een reactie op de chemische stoffen in de crème te hebben. Als u niet beschikt over een reactie, dan gewoon Breng de crème op al uw oor haar, laat het een paar minuten en spoel dan het weg in de oren haar-vrij voor een paar weken te verlaten.