O2s

Hoe ze veilig in-en uitstappen van een kano

Kanovaren is leuk, maar het kan ook een gevaar als je niet weet hoe je in en ons van de kano goed en veilig te krijgen. Als je deze niet demonteren, de kans dat het glijden door het water en gooien je uit zijn hoog. Als je het verkeerd monteren, zal je de kano omver te werpen, zelfs voordat je in staat bent te krijgen inch Hier is hoe ze veilig in-en uitstappen van een kano:

  1. Het eerste ding om te onthouden is dat evenwicht is de sleutel tot alles. Jezelf evenwichtige terwijl die in en uit van een kano kost tijd en een zorgvuldige timing.
  2. Voordat je in de kano, moet u het peddelen roeispanen niet te vergeten. Uw peddelen roeispanen moet in de kano voordat je inch Leg de peddel roeispanen in het midden van de kano vloer parallel aan de lengte van de kano worden geplaatst eerste. Plaats het niet horizontaal of loodrecht tegenover de kano omdat het misschien vallen de kano zodra je probeert jezelf te helpen in deze. Je moet dragen veiligheid vistuig voordat u naar het water. Draag altijd een reddingsvest, zelfs als je een goede zwemmer. Je nooit zal weten hoe de huidige zal zijn als je eenmaal in het water.
  3. De eerste stap te doen is om beide zijden van de kano met beide handen geplaatst aan elke zijde van de kano houden. Houd het stil en maak de balans. Zodra de kano is evenwichtig, voert u door uw rechtervoet op het midden van de kano, in tussen waar je bent ingedrukt houden van de kano op de zijkanten. Het allerbelangrijkste is om stap op het midden en niet aan de zijkanten omdat je de kano omvalt als u stap op de zijkanten. Zodra je stapte op het midden en maak de balans, te brengen in je linkervoet en zet je voeten iets samen. Buig je knieën lichtjes om jezelf meer in balans. Rechtop is niet van plan om u te helpen. Houd uw handen die op de zijkanten van de kano tijdens dit proces.
  4. Als je een metgezel met u, hebt hem vast te houden aan de kano terwijl u dezelfde procedure uit te voeren zoals je zou doen als je het alleen montage. Houd beide zijden van de kano met je handen en monteren op het centrum met je rechtervoet eerste. De rechtervoet is meestal de meer evenwichtige kant, tenzij je linkshandig bent. Nadat je zijn neergestreken op de zetel van de kano, zal uw metgezel naast gaan. Hij moet dezelfde stap die u hebt gedaan nemen.
  5. Als u al in de kano, voorzichtig gaan zitten op de kano en grijp uw riemen. U kunt nu beginnen met het peddelen je een weg door het water.
  6. Om uit de kano is iets anders dan het krijgen in omdat een kano op het water is een beetje instabiel. Je moet niet opstaan ​​helemaal. Wat je moet doen is jezelf in balans tijdens de vergadering door te oordelen aan de zijkanten van de kano. Draai je lichaam, zodat je voeten gaan uit naar het water voordat het opheffen van uw lichaam tot afsprong. Blijf zoveel mogelijk zitten.

Hoe ze veilig in-en uitstappen van een kano. Voordat je in de kano.
Hoe ze veilig in-en uitstappen van een kano. Voordat je in de kano.

Watersporten en activiteiten zijn leuk, zolang je alle veiligheidsmaatregelen die hen vergezellen oefenen. Vergeet niet dat kanoën is het beste als je je bewust bent van de waterstanden en het weer. Controleer altijd op deze voordat u daadwerkelijk van plan om te gaan kanoën.