O2s

Hoe wordt uniek horloge winder - ontwerpen kunt vinden

Horloges zijn ofwel mechanisch of elektronisch

Horloges zijn zowel mechanisch als elektronisch. De elektronische horloges worden ook wel horloges met kwarts bewegingen. Dit zijn horloges die op batterijen. Ze hebben ook weinig bewegende delen. De meeste elektronische horloges zijn goedkoper dan mechanische muizen. Voorbeelden van kwarts horloges zijn Timex Ironman, Invicta Watch en Citizen Eco-Drive Watch.

Mechanische horloges hebben een meer gedetailleerde tijdwaarneming mechanisme

Mechanische horloges hebben een meer gedetailleerde tijdwaarneming mechanisme. Zij functioneren met behulp van mechanische bewegingen. Ze zijn duur en gevoelig voor temperatuur. Mechanische horloges worden vaak genoemd automatische horloges.

Hoe wordt uniek horloge winder - ontwerpen kunt vinden. De module 2.0 horloge winder is gemaakt door wolf designs.
Hoe wordt uniek horloge winder - ontwerpen kunt vinden. De module 2.0 horloge winder is gemaakt door wolf designs.

De beweging van een automatisch horloge hangt meestal af van de beweging van de persoon die het draagt. Maar vandaag, de meeste automatische horloges zijn nu self-wikkeling. Er is ook een speciaal type automatische horloge genaamd kinetische beweging. Kinetische of automatische horloges maken het mogelijk om de juistheid van de elektronische horloges en de efficiëntie van de mechanische horloges combineren.

Omdat een automatisch horloge is afhankelijk van de verplaatsing

Omdat een automatisch horloge is afhankelijk van beweging, het moet worden gedragen elke dag. Maar voor die mensen die het niet dragen van automatische horloges elke dag, is het het beste om een ​​horloge winder. Het is ook gunstig voor gecompliceerde horloge functies zoals eeuwigdurende kalenders. Een horloge winder is een tool die beweegt in regelmatige patronen. Het lijkt op de menselijke beweging aan de horloge opwind mechanisme te handhaven.

Hier is een lijst van de top horloge winder uitvoeringen op de markt.

Horloges zijn ofwel mechanisch of elektronisch. De sparta 2 deluxe lithium is een dual-watch winder ontworpen door orbita.
Horloges zijn ofwel mechanisch of elektronisch. De sparta 2 deluxe lithium is een dual-watch winder ontworpen door orbita.

  • De Module 2.0 horloge Winder is gemaakt door Wolf Designs. Het bedrijf begon in 1834. Hun Module 2.0-apparaat is ontworpen om te bewegen in drie standen. Dit zijn de klok mee, tegen de klok in en bi-directioneel. Het heeft een actieve cyclus waarin de winder gaat aan en uit ongeveer zeven uur continu. Het heeft ook een rustperiode van 17 uur genoemd slaapcyclus. Deze periode kan de drijfveer om te ontspannen natuurlijk graag bij normaal gedragen. Ook kan de drijfveer te behouden zijn flexibiliteit.
  • De Sparta 2 Deluxe Lithium is een dual-watch winder ontworpen door Orbita. Het gebruikt het gepatenteerde systeem Rotorwind, met een speciaal ontworpen rotor. Het laat het horloge in verschillende oscillaties nabootsen van de natuurlijke beweging van de pols. De Sparta horloge winders zijn op batterijen met behulp van de vooraf geïnstalleerde lithium batterijen. Het heeft een gegarandeerde 5-jarige levensduur van de batterij, hetzelfde als zijn horloge winder.
  • De Eilux Dubbele Horloge Winder in hout is een product van Eilux System. Een bedrijf gevestigd in Hong Kong, is het genoemd als een van de beste goedkope horloge winders ooit gemaakt. Het is bekend voor het hebben van betaalbare kwaliteit. Het werkt rustig en heeft een volautomatische cyclus. Zijn kronkelende richting kan ook worden geprogrammeerd in drie presets. Het horloge winder heeft ook een automatische stop functie voor het veilig verwijderen van het horloge.

Als u aanvullende informatie, dan kunt u ook vragen een lokale horloge reparatiewerkplaats of ze hebben geen suggesties. Het kennen van deze top watch winder ontwerpen kan u een duidelijker beeld van het doel en het belang van een horloge winder.