O2s

Hoe wordt telemark ski in natte poeder

Telemarkskiën is een soort neerwaartse beurt dat wordt uitgevoerd door gebogen knieën, terwijl de hielen van binnenuit worden opgeheven en tegelijkertijd het gewicht wordt overgedragen aan de buitenzijde ski een geavanceerd manoeuvreren met een continue inwendige hoek tot de beurt afgewerkt. Om u met succes om dit te bereiken uitdagende daad, is het belangrijk dat je langlaufski's te gebruiken. Vandaag de dag is het uitgegroeid tot een populaire individuele sporten en amusement. Zoals u weet, het uitvoeren van deze beurt is makkelijker op droge sneeuw. Echter, Telemark skiën op natte poeder is een heel ander verhaal. Om te voorkomen dat valt plat op je gezicht, lees dan snel verder en leer meer over hoe u deze manoeuvre te doen op natte sneeuw.

Versnellen

Versnel. Dit soort manoeuvre is alleen mogelijk met de juiste hoeveelheid van snelheid en tractie. Zorg ervoor dat u dit in gedachten te houden ten alle tijden of anders, zou je jezelf vinden in een zeer gevaarlijke val in het midden van een steile berg. Je kunt dit gemakkelijk doen door het verkrijgen van snelheid in dikke poeder. Laat je knieën zo laag als je kunt en zet uw gewicht. Als uw snelheid toeneemt, maken een bocht naar rechts.

Laat de rechter knie

Hoe wordt telemark ski in natte poeder. Laat de rechter knie.
Hoe wordt telemark ski in natte poeder. Laat de rechter knie.

Laat de rechter knie. Nu langzaam en voorzichtig bewegen in een half rechtop. Laat je rechterknie zo laag als je kunt zonder het evenwicht te verliezen en naar voren buigen. Plaats zoveel gewicht als je mogelijk kunt op de gebogen knie. In dit stadium kan voor een constante evenwicht behoorlijk moeilijk. Gewoon blijven oefenen totdat je volledig nagel naar beneden.

Krijg laag. Maak je klaar voor je volgende beurt. Start zinken door zorgvuldig buigen en draaien van uw knieën, enkels en heupen zonder verlies van uw timing. Maak een nauwe bocht door te streven uw lichaam dichter bij de sneeuw. De truc is ervoor te zorgen dat u in staat bent om jezelf te laten vallen zo laag als je kunt, weg langs uw normale druppel op een regelmatige ski.

Sta op en draaien. Met hetzelfde tempo stijgen, door het plaatsen van uw lichaam in een rechtopstaande positie. Dit zal je uit je huidige beurt. Nu sterk dalen je linkerknie voor uw volgende bocht naar links. Gain wat snelheid door de invoering van zo veel gewicht aan uw linkerhand gebogen been.

Leun achterover en drop

Leun achterover en drop. Leun achterover en drop.
Leun achterover en drop. Leun achterover en drop.

Leun achterover en drop. Als de sneeuw begint te plas, leun je lichaam een beetje. Plaats uw lichaam zo laag als je kunt terwijl het zetten van wat gewicht op je rug been. Surf de sneeuw door het rijden met het voorste deel van uw lood ski. Nogmaals, timing is alles. Altijd hou dat in gedachten.

Je moet ervan bewust zijn dat het skiën is een sport die fysiek veeleisend dus zorg ervoor dat u zich houdt aan de standaard richtlijnen en procedures over de veiligheid en bescherming aan alle ernstige verwondingen die je weg zou kunnen komen te vermijden. Het is zeer raadzaam dat u een goede opleiding te volgen voordat u zelfs proberen deze geavanceerde manoeuvre. En als je zou gaan deze beurt vaak doen, zou het een geweldig idee als je het verwerven van een bredere ski. Dit geeft je drijfvermogen dat kan van pas komen. Veel succes en veel plezier!