O2s

Hoe wordt poeder make - up toe te passen

Poeder make-up heeft een lichte en luchtige textuur die kan je een gezonde gloed de hele dag en het minimaliseren van de glans. De poedervormige producten die het gemakkelijkst te passen en vereisen minder retoucheren de verse look had aan het begin van de dag houden. En het poeder funderingen zijn zeer zuinig om te kopen en zal normaal gesproken langer meegaan dan de vloeibare tegenhanger.

Hoe wordt poeder make - up toe te passen.
Hoe wordt poeder make - up toe te passen.

Als je gaat om een ​​poeder op basis van foundation te dragen, zorg ervoor dat u een tint die is iets lichter dan je huidskleur. De meeste van de top merken levert een borstel of spons in de verpakking, of je kunt de voorkeur om te genieten van een fijnere borstel uit uw schoonheidszaak.

Reinig je gezicht goed en zorg ervoor dat deze volledig droog is voordat u een poederbasis stichting. Als er vocht op uw huid, zal de stichting verlaten streak merken die moeilijk weg te mengen. Breng de foundation in een lichte, draaiende beweging totdat het gebied is bedekt. Echter, als je fijne haartjes op je gezicht, moet u vegen de kleur in de richting dat de haren groeien om te voorkomen dat de aandacht brengen van hen.

Vervolgens hebt u een poederbasis blush om kleur toe te voegen aan je wangen. Een crèmebasis blush is goed te gebruiken met vloeibare foundation, maar kunnen er strepen wanneer het over de bovenkant van een poedervormig foundation. Dus, zorg ervoor dat uw cosmetica overeenkomen in hun structuur.

Hoe wordt poeder make - up toe te passen.
Hoe wordt poeder make - up toe te passen.

Voor de normale tot vette huid types, het poeder foundation is uw beste weddenschap te minimaliseren schijnen en verminderen de noodzaak te wissen met een compacte gedurende de dag. En als het aanbrengen van make-up in de zomerse hitte, het poeder formules zijn veel gemakkelijker om een ​​soepele huid toon te behouden en te verminderen zweten. De sleutel tot het houden van uw poeder foundation en blush frisse is om de applicator spons of borstel te vervangen bij de eerste tekenen van bouwen. Dus, hoewel het poeder foundation zal komen met een spons applicator, wees voorbereid om het te ruilen uit voor een nieuw na ongeveer een maand. U kunt goedkoop kopen in bulk in de schoonheidssalon van verkooppunten, en zij zal u goed voor vele andere toepassingen voor uw cosmetische wensen.

Poedervormige stichting komt in verschillende dichtheden en sommige zijn vochtiger dan de andere. Als je fijne lijntjes en rimpels te dekken, uw beste inzet is met een vloeibare foundation die de hiaten opvullen. Hoewel de poedervorm formules zijn pure en elegante deel van de droger versies kan de nadruk kraaienpootjes en lachrimpels. Als je een vloeibare oplossing die nauw overeenkomt met uw favoriete poeder foundation te vinden, gebruik dan de poeder voor de belangrijkste toepassing en gewoon deppen een compatibele kleur over de fijne lijntjes. En op de juiste wijze gemengd, zal niemand in staat zijn om het verschil te vertellen.