O2s

Hoe wordt permanente make - up fouten op te lossen

Voor de hedendaagse vrouw die kon veel tijd doorbrengen in de voorkant van hun make-up spiegels zelf vast te stellen om de drukke ochtend, permanente make-up geeft wel de ultieme oplossing. Maar als er iets op de make-proces mis gaat als een eyeliner uit te steken, of een oog tint donkerder is dan de andere, lijken de lippen te dik voor uw smaak, of iets anders tegen de make-up normen en standaarden, het corrigeren van permanente make-up is de enige manier aan uw oorspronkelijke schoonheid te herstellen.

Maar je kunt het nooit doen op uw eigen tenzij je een ervaren chirurg zelf, zijn er experts zijn die bereid zijn om u te helpen uit je lijden verlossen. Hier zijn een aantal van hen:

  • Sarah oliver de natuurlijke jou. Een licentie schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is in het gezicht geometrie en kleur theorie, heeft Sarah Oliver uitgevoerd duizenden procedures en is zeer aan te bevelen door gecertificeerde artsen in het land. Haar website breidt bereiken degenen die hulp nodig corrigeren van permanente make-up blunders, zoals permanente wenkbrauw, eyeliners en lippen onder andere correctieve procedures. Met het langdurige proces van het corrigeren van permanente make-up en permanente gezicht tatoeage, Sarah Oliver garandeert schoonheid restauratie voor u. Als u geïnteresseerd bent, kunt u een afspraak / overleg met Sarah Oliver zich door in te loggen op haar website natuurlijk you.com en zoek naar de raadpleging tabblad op het paneel. Overleg is helemaal gratis.
  • Dermagraphics door molenaar Sinds de start in 2003, Stephanie Miller -. Heeft een actief lid van de Society of Permanent Cosmetic Professionals bracht de normen van de make-up zorg en correctie aan haar klanten over de hele Europa. Dermagraphics is gespecialiseerd in procedures, zoals litteken camoufleren, tattoo verhuizingen, permanente en niet-permanente make-up correctie en nazorg. Ze kunnen zorgen voor de vaststelling hoofdhuid door middel van de hoofdhuid schaduw, baard en snor schaduw, correctie van lip lijnen, eyeliners, wenkbrauwen en wimpers. De website dermagraphicsbymiller.com bevat voor-en-na foto's van haar klantenbestand die hebben ervaren de magie van mevrouw Miller. Dermagraphics bevindt zich in Erie, Pennsylvania en is te bereiken via 814-456-4700 voor overleg.
  • Faces van eskala. Getting zijn naam aan de oorspronkelijke huidverzorging bedrijf gevestigd in Montreal EsKala International Inc, is Faces gerund door de gelicentieerde schoonheidsspecialiste Esther die zichzelf gevestigd op het gebied van permanente make-up en correctie over de Europa, Canada en Europa. Haar uitgebreide achtergrond in psychofigurism of de studie van het gezicht symmetrie, botstructuur, en haar relatie tot het menselijk gedrag maakt geconfronteerd met een van de meest betrouwbare make-up service providers. De website bevat informatie over gezichtsverzorging en andere nuttige artikelen. Met honderden getuigenissen om de kwaliteit die voorziet Gezichten achter, uw permanente make-up correctie is zeker een ding van het verleden.
  • Lemor permanente cosmetica. Met vestigingen in Los Angeles en San Francisco, Le Mor heeft van de state-of-the-art apparatuur en ervaren licentie cosmetica beoefenaars om make-up slip-ups te behandelen. Als internationaal erkende make-up oplossingen, Lemor biedt make-up diensten, zoals lip schaduw, lip liner, wenkbrauwen, wimpers en uitbreidingen, eyeliner, design en kleurcorrecties, schoonheid merken, etnische skins, litteken camoufleren, en medische micropigmentation. Yolanda Moore, president en oprichter van Lemor Permanente Cosmetics, opgericht Lemor in 1989, lang voordat permanente make-up was een hit bij vrouwen. Zij is lid van de Vereniging van permanente Cosmetics Professionals in de Europa.

    Hoe wordt permanente make - up fouten op te lossen. Sarah oliver de natuurlijke jou.
    Hoe wordt permanente make - up fouten op te lossen. Sarah oliver de natuurlijke jou.