O2s

Hoe wordt linnen rokken schoon

Linnen kan de oudste soort stof waarvan bekend is dat de mensheid

Linnen kan de oudste vorm van stof die de mensheid te zijn. Het is gemaakt van een bepaald soort vezel, bepaald uit een soort plant. Het is heel moeilijk en vervelend te maken. Het wordt meestal gebruikt als kleding speciaal voor warme seizoen, omdat het erg cool en comfortabel om te dragen. Het is goed bekend om zijn heldere en scherpe textuur. Het kan echter gemakkelijk verliezen zijn glans als het niet goed onderhouden. Dingen als meer dan het drogen kan deze een van een soort textiel beschadigen. Daarom is het nodig speciale zorg om de textuur te behouden. Voor meer informatie over hoe u linnen rokken schoon te maken, hier zijn enkele snelle en eenvoudige tips die u kunt volgen.

  1. Zorg ervoor dat u al uw linnen doeken te scheiden van normale stoffen zoals katoen en dergelijke. Scheid de blanken van de gekleurde degenen ook.
  2. In de wasmachine, giet in een half kopje zuiveringszout. Dit zal uw linnen rokken behouden hun knapperigheid. Het is zeer raadzaam dat u een milde zeep of reinigingsmiddel te gebruiken om te voorkomen dat de stof.
  3. Om hardnekkige vlekken en vet te verwijderen, geniet van uw linnen rok in de baking soda en milde zeep mengsel voor vijftien tot dertig minuten in warm water. Dit zal zeker verzachten een hard vuil. Je zet het dan in een laag of zachte cyclus op uw wasmachine.
  4. Het wordt aanbevolen dat u wasverzachter toe te voegen tijdens de reinigingscyclus om rimpels te minimaliseren.
  5. Op de laatste spoelbeurt toe te voegen conditioner of crème. Deze truc kan uw linnen rok zacht en glanzend met een langdurige geur. Het zal ook houden aan haar glans.
  6. Laat het aan de lucht drogen door opknoping in een droogrek. Nooit knijpen of wringen het uit. Het zal gemakkelijk beschadigd weefsel. Laat het gewoon een plasje water onder de zon.
  7. Zodra het droog is, zorg ervoor dat je het ijzer in een laag vuur. Druk deze voorzichtig voordat je rok in de kast. Het heeft de neiging om rimpels dus wees voorzichtig wanneer u deze weg.

Hoe wordt linnen rokken schoon. In de wasmachine, giet in een half kopje zuiveringszout.
Hoe wordt linnen rokken schoon. In de wasmachine, giet in een half kopje zuiveringszout.

Dit zijn de dingen die je moet doen om gezond uitziende linnen rokken hebben de hele dag. Hoe meer je het wassen, hoe zachter het zal dus kijken, waardoor het bijna kreukvrij. Gebruik altijd zacht water om het te voorkomen dat het flauw of saai en stijf. Lees altijd het etiket voor het wassen je rok. Er zijn een aantal soorten van linnen dat stomerij vereisen. Om te voorkomen dat bruine vlekken, is het uiterst belangrijk dat u al uw linnen rokken grondig uitspoelen. Bruine vlekken worden veroorzaakt door zeepresten. Zolang je deze stappen regelmatig volgen, zult u versteld staan ​​van de verbluffende resultaten! Het enige dat u hoeft te doen is om te beginnen met de toepassing van deze trucs en je zal zeker de beste op zoek rok die je ooit hebt gehad. Veel succes!