O2s

Hoe wordt honkbalknuppel maten en gewichten te begrijpen

Baseball is een van de meest populaire sporten in de Europa

Baseball is een van de meest populaire sporten in de Europa. Het doel van het spel is raakte een geworpen bal en raak de vier opeenvolgende basen, die de vorm van een diamant te vormen. U hebt een honkbalknuppel om de bal te raken.

Honkbalknuppels, zoals softbal vleermuizen, kunnen worden ingedeeld, hetzij afhankelijk van de grootte of volgens gewicht. Hier zijn de classificaties op grootte.

Hoe wordt honkbalknuppel maten en gewichten te begrijpen. Little league knuppels.
Hoe wordt honkbalknuppel maten en gewichten te begrijpen. Little league knuppels.

  1. T-ball knuppels - Deze vleermuizen vaten die 2 1/4 inch in diameter en de lengte varieert van 25 tot 27 centimeter. Deze zijn over het algemeen voor kinderen 5 tot 7 jaar oud, en worden meestal gebruikt in coach toonhoogte en t-ball competities.
  2. Little league knuppels - Deze vleermuizen vaten die gelijk t-ball knuppels, die 2 1/4 inch in diameter en de lengte varieert 28 tot 32 inch. Deze zijn over het algemeen voor kinderen 7 tot 10 jaar oud, en worden meestal gebruikt voor competities zoals Little League, Dixie Jeugd, Babe Ruth, Protect Our Nation's Youth of PONY, European Amateur Baseball Congres of en aABC.
  3. Senior league vleermuizen - Deze vleermuizen hebben vaten die ofwel 2 5/8 inch voor de middelbare school regelgeving of 2 3/4 inch, die ook wel de Big Barrel. De lengte varieert dezelfde als die van een kleine competitie bat die loopt van 28 tot 32 centimeter. Deze zijn over het algemeen voor kinderen 10 tot 13 jaar oud, en worden meestal gebruikt in een aantal reis-en toernooi competities.
  4. Hogeschool of middelbare school vleermuizen - Deze vleermuizen hebben vaten die dezelfde diameter hebben als met een beetje competitie vleermuis voor de middelbare school verordening, die is 2 5/8 inch. De lengte varieert van 30 tot 34 inches. Deze zijn over het algemeen voor personen 13 jaar en ouder, en worden meestal gebruikt in de meeste college en de middelbare school competities. Dit zijn ook de aard van de vleermuizen die meestal worden verzameld voor weergave. Om de middelbare school of hogeschool vleermuizen worden gebruikt in de meeste competities, zijn vleermuizen verplicht om een ​​goedgekeurde Bat Exit Speed ​​Rating of BESR stempel hebben.

De bal het gewicht en de gevolgen bij gegooid kan leiden tot spanning, dus het is belangrijk om een ​​honkbal handschoen en honkbal versnelling. Een honkbalknuppel Het gewicht verschilt niet alleen omwille van hun dimensionering, maar ook vanwege het materiaal waarvan het is gemaakt van. Het kan worden gemaakt van aluminium, witte as of hout. Hier zijn de classificaties van het gewicht.

  1. Little League - (kinderen 8 tot 10 jaar oud) Als een speler is 48 tot 50 inch in hoogte, moeten ze 16 tot 17 oz gebruiken. vleermuizen. Als een speler is 51 tot 54 inch in lengte, ze m 17 18 oz gebruiken. vleermuizen. Als een speler 55 tot 59 cm hoog, ze 18 tot 19 oz gebruiken. vleermuizen. Als een speler 60 cm hoog of meer moeten ze 19 tot 20 oz gebruiken. vleermuizen.
  2. Youth League - (kinderen 11 tot 12 jaar oud) Als een speler is 70 tot 80 lbs. in gewicht, ze 18 tot 19 oz gebruiken. jeugd vleermuizen. Als een speler is 81 tot 100 pond. in gewicht moeten ze 19 tot 20 oz gebruiken. jeugd vleermuizen. Als een speler is 101 tot 120 lbs. in gewicht, ze 20 tot 21 oz gebruiken. jeugd vleermuizen. Als een speler is 121 tot 140 lbs. in gewicht moeten ze 21 gebruikt om 22 oz. jeugd vleermuizen. Als een speler is 141 pond. in gewicht of meer, moeten ze 22 tot 23 oz gebruiken. jeugd vleermuizen.
  3. Middelbare school en universiteit - Als een speler is 66 tegen 68 inch in hoogte, moeten ze met 27 tot 28 oz gebruiken. vleermuizen. Als een speler 69 tot 72 cm hoog, ze 28 tot 29 oz gebruiken. vleermuizen. Als een speler 73 tot 76 cm hoog, moeten ze 29 tot 30 oz gebruiken. vleermuizen. Als een speler 77 cm hoog of meer, ze 30 tot 31 oz gebruiken. vleermuizen. De Easton Stealth Bat heeft goede recensies voor de productie van verschillende soorten vleermuizen voor deze klasse, maar ook honkbal tassen.

Ongeacht of u een honkbalknuppel voor het spelen in een competitie of niet, het is belangrijk om te kiezen van de beste honkbalknuppel die bij u past. Het hebben van de juiste honkbalknuppel maakt het makkelijker voor u om te zwaaien en de bal.