O2s

Hoe wordt gember body scrub maken

Naar de spa om een ​​body scrub ervoor dat klinkt als een geweldige manier om te ontspannen, stress en verjongen je huid, totdat ze je de rekening. Maar wist u dat u daadwerkelijk kunt uw eigen zelfgemaakte bodyscrubs maken? Een groot belangrijkste ingrediënt kun je in een zelfgemaakte body scrub is gember. Gember is bekend om te helpen artritis te verlichten bij gebruik in masseren getroffen gebieden en om zijn vele voordelen voor de gezondheid wanneer verteerd. Leer hoe je gember body scrub te maken door de volgende stappen:

Hoe wordt gember body scrub maken. Bereid de ingrediënten die je zal gebruiken voor dit project.
Hoe wordt gember body scrub maken. Bereid de ingrediënten die je zal gebruiken voor dit project.

  1. Bereid de ingrediënten die je zal gebruiken voor dit project. U zult nodig hebben: gember, gember etherische olie, mandarijn olie, ginseng poeder, kalk etherische olie, amandelolie, rozenbottel olie, vitamine E, een kopje zeezout, een paar citroenen en sinaasappelen, een scherp mes, een fijne rasp, een molen, glas mengkom en een spatel. U kunt de etherische oliën in Chinatown of speciaalzaken.
  2. Verkrijg de gemberwortel en wassen. Snijd een deel van de gemberwortel, ongeveer de helft van de grootte van je duim. Verwijder de huid van de gemberwortel met het mes.
  3. Maal de gepelde gemberwortel. Als u niet beschikt over een molen of keukenmachine, gehakt van de gemberwortel zo fijn als je kunt. Vernietiging van het gemalen gember.
  4. Was de citrusvruchten voor dit project. Dep ze droog. Rasp de citroen aan citroen schillen te krijgen. Gebruik lichte slagen als rooster, omdat u alleen het gele gedeelte van de citroen huid, niet het merg (de zachte witte delen van de citroen huid. Verzamel ongeveer een theelepel citroenschil. Volg hetzelfde proces om oranje schillen halen. Verzamel over een theelepel sinaasappelschil. opzij instellen.
  5. Doe een eetlepel van ginseng poeder in de kom. Combineer de een kopje zeezout, zes druppels gember etherische olie, drie druppels mandarijn olie, twee druppels limoen etherische olie, een theelepel amandelolie, een theelepel rozenbottel olie, een theelepel vitamine E. de spatel gebruiken om grondig met elkaar mengen van deze ingrediënten. Vernietiging van het mengsel gedurende dertig minuten en bedek de mengkom.
  6. U kunt ook experimenteren met de hoeveelheid van essentiële oliën en de combinatie van essentiële oliën voor uw lichaam scrub om te komen met de geur meer rustgevende en aangenaam om u. U kunt proberen het mengen van de essentiële oliën in een aparte kom de eerste en ruik de resultaten. Voeg zoveel olie als u geschikt achten. Het is echter een goed idee om te beginnen met een paar druppels eerste omdat zodra je die druppel, er is geen weg terug.
  7. Wanneer de dertig minuten wachten wordt gedaan, opent u de mengkom. De oliën en zouten moeten worden gescheiden door nu. Voeg de oranje citroen schillen. Meng ze met de spatel.
  8. Met behulp van de spatel, schroot uit het mengsel van uw mengkom en breng de inhoud aan een luchtdichte container en sluit deze. Voila! U hebt nu uw zelfgemaakte ginger body scrub.
  9. Om de gember body scrub te gebruiken, maak je huid met water. Hier krijg je een klein deel van de gember body scrub en toe te passen op uw huid met een langzame, cirkelvormige bewegingen. Massage voor ongeveer dertig seconden. Spoel daarna met warm water, dep jezelf droog en geniet van de geur en zachte gevoel van uw verjongde huid.

Daar heb je het: vrij eenvoudige stappen over hoe je gember body scrub te maken. U hoeft niet te houden aan de verhoudingen van de essentiële oliën die worden gebruikt in dit recept, je kunt altijd verzinnen uw eigen. Veel plezier!