O2s

Hoe wordt aluminium boten poetsen

Aluminium boten zijn nog onderhevig aan oxidatie

Aluminium boten zijn nog onderhevig aan oxidatie, en dit kan uiteindelijk een verzwakking van de romp en andere componenten. Polijsten is het een goede manier te onderhouden en uit te breiden van de boot het leven. Hier zijn een paar stappen die u kunt volgen om het schoon en corrosievrij.

  1. Verwijder vuil en andere smurrie die zich aan het lichaam van de boot. Grondige reiniging eerst komt. Er kunnen enkele vlakken waar het vuil is blijven hangen. In dergelijke gevallen kan het nodig zijn om een ​​aantal nat schuren doen. Zorg ervoor dat het schuren spons is slechts licht vochtig. Je gaat te hebben om te dekken moeilijke gebieden drie keer. Op de eerste pas, gebruik dan iets een beetje grof, ongeveer 1000 grit. De tweede gang moet fijner schuren korrel, en de derde zal hebben de mooiste. Terwijl je toch bezig bent vergeet niet om te werken in cirkels, het toepassen van constante druk, en ook vaak spoelen en uitwringen uw schuren spons. Dit is de meest tijdrovende stap in het polijsten job.
  2. Breng de metalen polish. Er zijn veel algemene metalen polish en reinigen van stoffen commercieel beschikbaar. Kies degene die je al hebt gebruikt voordat, zoals wat u gebruikt op uw auto. Breng de metalen polish, zoals aangegeven op het etiket, dan buff in een cirkelvormig patroon totdat het polijsten stof verdwijnt en het oppervlak schijnt reeds. Om snel grote oppervlakten beslaan, kunt u gebruik maken van een gemechaniseerde buffer. Voor kleinere of meer hoekige oppervlakken, gebruik zeem. Als je gaat om alles te doen met de hand, kan het bespaart u van een hoop kramp tot een gems handschoen te gebruiken, en dat is ook beter voor moeilijk te bereiken gebieden.
  3. Start het polijsten van de binnenkant. Prioriteren van de boot interieur. Als u vaak gebruik maken van de boot, zou het polijsten van de boot aan de buitenkant vrij zinloos. In feite hebben de meeste aluminium booteigenaren niet aanraden polijsten gebieden die buiten bekleding van de boot. Terwijl het polijsten van de boot interieur, oefenen een oordeel. Sommige blootgestelde gebieden kan het nodig zijn meer werk, terwijl andere gebieden zal goed zijn met slechts een lichte coating. Om deze procedure te vergemakkelijken, kunt u gebruik maken van een alternatief voor een gemechaniseerde buffer. Bevestig een polijsten bal naar een handboor, en gebruik deze voor polijsten plaats. Dit zou minder tijd je polijsten doorbrengen met de helft.

Tenzij u het invoeren van de boot in een tentoonstelling

Hoe wordt aluminium boten poetsen. Verwijder vuil en andere smurrie die zich aan het lichaam van de boot.
Hoe wordt aluminium boten poetsen. Verwijder vuil en andere smurrie die zich aan het lichaam van de boot.

Tenzij u het invoeren van de boot in een tentoonstelling, zal regelmatig schoonmaken en polijsten doen om de boot te houden. Het doel is het behoud, niet tentoonstelling. Een veel gebruikte boot altijd gaat krijgen bevlekt en vies, en er is geen praktisch nut te hebben van het vlammend glanzend op het water.