O2s

Hoe u uw haar te markeren

Als u wilt dat het uiterlijk van je haar te veranderen

Als u wilt dat het uiterlijk van je haar te veranderen, maar zijn niet bereid om de sprong te wagen in de full-on verven, kunt u klaar zijn voor hoogtepunten. Dit is een chemisch proces, maar alleen om delen van je haar, in plaats van alles. Highlighting kan je haar geven een all-over subtiele gloed, of voeg helderder, opvallender plekjes van contrast. Als je het zelf doen, heb je alle controle. Markeren van uw eigen haar kan lastig zijn, hoewel, dus zorg ervoor dat je bereid bent voordat je begint.

Om uw haar te markeren:

Hoe u uw haar te markeren. Kies de kleur: vertrekdatum.
Hoe u uw haar te markeren. Kies de kleur: vertrekdatum.

 1. Kies de kleur: Vertrekdatum je natuurlijke kleur, en kies een kleurstof die is twee tot drie tinten lichter. Voor meer voor de hand hoogtepunten, wilt u misschien een te markeren kit dat is gewoon bleekwater te kopen. Beginners moeten houden met het maken van subtiele veranderingen op, maar - fouten zijn veel gemakkelijker om op deze manier te verbergen.
 2. Supply jezelf: retailers zoals Target of Rite Aid dragen benadrukken kits in dezelfde gang als het haar verven kits. De meeste grote merken zijn makkelijk te gebruiken, en worden geleverd met alles wat je nodig hebt om het zelf doen. Als je het gevoel moediger, ga dan naar een professionele leverancier, zoals Sally Beauty en individueel kies je benodigdheden.
 3. Voor de dapperen: Degenen die niet te kopen complete kits hebt de volgende benodigdheden:
  • Lightener: Wat creëert de werkelijke hoogtepunten.
  • Latex handschoenen: Krijg zo strak een fit mogelijk dat nog steeds zorgt voor bewegingsvrijheid.
  • Borstels: Een acryl borstel, een half-inch tot een kwart-inch formaat, zal blijken zeer nuttig voor een nauwkeurige toepassing van kleur aan je haar. Zelfs als u gebruik maakt van een kit, een borstel is echt van onschatbare waarde voor uw aandacht succes.
 4. Bereid je haar: Gebruik een goede reinigende shampoo een paar dagen voordat u van plan bent markeren van uw haar. Dit zal duidelijk alles uit de opbouw van vuil, natuurlijke oliën, en styling producten die u gebruikt op een regelmatige basis, en maak je haar meer ontvankelijk voor de kleur. Echter, probeer het vermijden van wassen je haar op het benadrukken dag - u wilt een deel van de natuurlijke oliën te blijven, want zij zullen uw haar en hoofdhuid te beschermen tegen te veel chemische belasting.

 5. Bereid jezelf: Lees de instructies op de doos zorgvuldig. Begrijp je alles wat je gaat doen? Heeft u al uw gereedschap bij de hand? U moet beschikken over:
  • De kleur
  • Handschoenen
  • Borstels
  • Een handdoek of een doek om uw kleding te beschermen
  • Een markeren pet, moet u kiezen om het te gebruiken, of clips aan elke sectie van haar met highlights weg te houden van de rest van je hoofd
  • Een timer
  • Droog haar die vrij is van klitten - geven het een goede wortels-to-uiteinden kammen naar een evenwichtige spreiding zijn natuurlijke oliën en het ontklitten.
 6. Aan de slag: Na instructies, meng de kleur. Neem een ​​borstel en breng de kleur aan elke sectie van het haar dat u wilt gemarkeerd, werken vanuit de achterkant van je hoofd naar voren. Deze manier zal u niet lichter te krijgen op je armen - of waar dan ook dat het niet hoort te zijn - terwijl u werkt.
 7. Volg het plan: Voor een natuurlijke look, houdt u de gemarkeerde secties dunner, en vasthouden aan de bovenste laag van het haar alleen. Voor brutaler uiterlijk, maken de secties dikker. Zorg ervoor dat de kleur gelijkmatig verspreid van aanzet tot punt, en zet elke sectie met een clip om het onder controle te houden.
 8. Wees geduldig: stel uw timer op de juiste tijd. U kunt gebruik maken van het wachten te spoelen uit uw borstels en op te ruimen alle rommel die u hebt gemaakt. Als je klaar bent, neemt u de clips uit je haar en spoel volgens de instructies. Als je het goed gedaan hebt, moet je nu hebben prachtige haar met highlights.