O2s

Hoe u lagen de zijkanten in kapsel van een man

De meeste mannen willen hun haar laten knippen vaak te houden netjes en bijgesneden. Om te voorkomen dat het haar kort en goed getrimd, moet een man zijn haar om de 4 weken geknipt voor zeer kort haar en om de 8 weken langer kapsels.

Hoe u lagen de zijkanten in kapsel van een man. Allereerst moet u het haar nat te maken.
Hoe u lagen de zijkanten in kapsel van een man. Allereerst moet u het haar nat te maken.

De meeste mannen de voorkeur aan de zijkanten van hun haar gelaagde hebben. Het geeft een mooie, zakelijke uitstraling en het helpt het haar om op hun plaats vallen. Gelaagdheid de zijkanten van het haar in een mannen kapsel moet het gewicht van haar dat zwaar verminderen of meer volume in haar dat te dun te maken. De volgende zijn de stappen voor hoe laag de zijkanten van een mannen kapsel.

Met het oog op laag de zijkanten van een mannen kapsel, moet je een schaar, een dunne kam en een schaar of scheermessen.

  1. Allereerst moet u het haar nat te maken. Vochtig haar is makkelijker te snijden dan droog haar. Als het haar droog is en je kunt niet nat, dan spuit het haar met water. U moet dan te kammen de zijkanten van het haar recht naar beneden.
  2. Neem vervolgens een klein deel van het haar zich in de richting van de achterkant van het hoofd. Neem de kam en voer het uit in de lengte van het haar en scheiden in een sectie.
  3. Neem het gedeelte van het haar gewoon los en kam het uit het hoofd van de man. U moet het gedeelte van het haar tussen je eerste en tweede vingers vast te houden. Terwijl het haar onder een hoek kammen van een stuk in het achterhoofd. De kortere stuk van het haar van de achterkant van het hoofd zal uw gids lagen de haren aan de zijkant van het hoofd.
  4. Vervolgens, terwijl de schaar parallel aan het hoofd van de man, zal je het haar geknipt in een hoek. Het bijhouden van de schaar parallelle zal ervoor zorgen dat u de haren knippen onder een hoek en dat de onderste delen van het haar zal korter zijn dan de topstukken van haar.
  5. Nu zul je verder gaan naar het volgende gedeelte van het haar van de man die waarschijnlijk zal zijn de tempels. Herhaal dezelfde technieken als voorheen met elke sectie van het haar, altijd houden van uw schaar parallel aan het hoofd. Blijf dit herhalen hele proces totdat u hebt bereikt de bovenste laag van het haar. Als u knippen van het haar met een schaar, moet u de lengte van het blad om het half-inch veranderen als je omhoog en door het haar. Dit zal het haar dat goed gemengd look.
  6. Finish het trimmen van de man haar aan beide zijden, met behulp van elke korte gebied als uw gids voor lagen van het haar. Hou de lengte als je gaat om ervoor te zorgen dat het goed zelfs en gelaagd.

Als je dit talent van gelaagdheid de zijkanten van het haar van een man te ontwikkelen, wordt u bespaart jezelf een hoop tijd en geld.