O2s

Hoe u de juiste versnelling voor fiets woon - werkverkeer kiezen

Veel mensen kiezen voor een fiets of in plaats te werken naar school van het nemen van een auto of het openbaar vervoer naar de eerste plaats te besparen op benzine te nemen. Het rijden op een fiets kan verminderen lawaai, congestie en rook in uw stad en het is een gezonde manier om het uitvoeren van uw dagelijkse lichaamsbeweging ook. Fietsen is leuk en het is een goede activiteit om uw dag te beginnen. U krijgt jezelf om je plaats van bestemming terwijl het doen van cardio-oefeningen. Het is alsof je twee dingen te doen in een keer. Voordat u besluit om uw fiets naar het werk of school, zorg ervoor dat u goed geoefend en bekwaam in het rijden een. Je moet echt voorzichtig zijn in woon-werkverkeer in een fiets en goed geïnformeerd in verkeerslichten en regels. Niet alleen de, moet u ook weten hoe u de juiste versnelling voor de fiets rijden te kiezen.

  • Allereerst, maak een lijst van de fiets versnellingen je nodig hebt die zeer belangrijk zijn. U moet een rangorde van de dingen die je nodig hebt van de hoogste prioriteit aan de minst een. Als u nog steeds nog niet over een fiets, zal dat het eerste wat op uw lijst. Vraag een aantal deskundigen of professionele fietsers op welk merk de beste om te kopen. U kunt zoeken online te kijken op goede fietsen en waar te kopen persoonlijk te vragen.
  • Stel uw budget voor elk item dat u moet kopen te beginnen met de prioriteitenlijst. De belangrijkste dingen die je nodig zou zijn je fiets helmen, lampen en sluizen. Overwegen om een ​​messenger bag die je kon sling over je schouders om zowel uw handen vrij van alles maken, maar om uw fiets te sturen. Uw fiets moet koplampen en achterlichten ook. Uw veiligheid is het belangrijkste ding om te overwegen dus zorg ervoor dat uw wiel ketens stevig zijn en uw fiets banden zijn van goede kwaliteit. Het is altijd goed om voorzichtig te zijn.
  • Uw fiets outfit moet de meest comfortabele pasvorm voor u zijn. Laat u niet gekleed in kleren die zo veel bungelende stoffen of kralen die zouden kunnen blijven haken met uw fiets wielen hebben. Koop een outfit die specifiek is om te fietsen. Dit is meestal het Dri-FIT materiaal dat u koel houdt, zelfs in de hitte en zweet je gaat ervaren, terwijl fietsen. De warmte is een van de dingen die je moet letten.
  • Vergeet niet om een goede helm die speciaal is gemaakt voor fietsers aan te schaffen. Helmen levens redden en als je het niet dragen van de juiste is, is het misschien niet als bescherming bij elke ongelukkige gebeurtenis. Snug in een kleine tool kit aan het achterste gedeelte van uw fiets toegankelijk houden voor het geval u breekt een ketting. Houd een fles water houder en een fles water van pas tijdens uw reizen.

Vergeet niet om altijd je hoofd koel tijdens het rijden uw fiets

Hoe u de juiste versnelling voor fiets woon - werkverkeer kiezen. Stel uw budget voor elk item dat u moet kopen te beginnen met de prioriteitenlijst.
Hoe u de juiste versnelling voor fiets woon - werkverkeer kiezen. Stel uw budget voor elk item dat u moet kopen te beginnen met de prioriteitenlijst.

Vergeet niet om altijd je hoofd koel tijdens het rijden uw fiets. Er kunnen een aantal offensieve rijders die er zijn, dat kan je echt een moeilijke tijd. Blijf op het fietspad in te voeren, wegen of snelwegen die fietsen te verbieden. Draag altijd uw mobiele telefoon met u om u toegang tot de politie of ambulance in geval van een noodsituatie.