O2s

Hoe u de juiste tools te gebruiken om make - up toe te passen

De truc bij de toepassing van make-up goed is in het gebruik van de juiste tools

De truc bij de toepassing van make-up goed is in het gebruik van de juiste tools. De juiste applicators zal de make-up glijden op de huid soepeler en helpen bij het bereiken van een meer natuurlijke look. Bijna alle make-up komt verkocht en voorverpakt met een bijgeleverde applicator. Echter, als je echt wilt om de beste resultaten te krijgen, is het een goed idee om te investeren in een aparte make-up borstel en applicator set.

Hoe u de juiste tools te gebruiken om make - up toe te passen. Investeer in de beste borstels je kunt veroorloven.
Hoe u de juiste tools te gebruiken om make - up toe te passen. Investeer in de beste borstels je kunt veroorloven.

Hier is hoe u de juiste instrumenten te gebruiken om make-up toe te passen.

  • Investeer in de beste borstels je kunt veroorloven. Meeste make-up wordt verkocht met een eigen applicators. Echter, net als de professionals en investeren in een goede set van make-up kwasten. Een basisset zal een dikke blozen borstel, ten minste twee oogschaduw borstels van verschillende dikte, een lip borstel en een losse poeder borstel. Bepaal of u wilt een natuurlijke of synthetische haren, hoewel een borstel met natuurlijke haren voelt meer luxe en is steviger dan de synthetische tegenhangers.
  • Gebruik een borstel om oogschaduw toe te passen. Veel oogschaduw compacts worden geleverd met een spons applicator. Echter, deze zijn vaak niet erg stevig. Als u wilt in staat zijn om meer goed te mengen met een zachte haren borstel. Dompel de schone kwast in de pot van kleur en doe een paar uithalen om een ​​ruime hoeveelheid product te krijgen. Voorzichtig vegen de borstel op uw deksel, vanaf het innerlijk oog en werk je weg naar de buitenste hoek van je oog. Als u gebruik maakt van een andere kleur, zorgvuldig tik op de borstel om het even welke kleur pigment te verwijderen en het proces te herhalen. U kunt gebruik maken van een derde borstel voor het mengen.
  • Heb een aanbod van wegwerp make-up wiggen en sponzen. Aan de Stichting van toepassing zijn, moet je een zachte make-up spons of wig. Deze zijn direct beschikbaar in multipacks.
  • Bevochtig een hoek van de spons of wig en voorzichtig duik in de taart stichting of giet een beetje van vloeibare foundation op. Voorzichtig deppen het op uw huid begint op de T-zone en werk je weg naar de wangen. Gebruik glad cirkelvormige bewegingen en lange slagen en meng goed.
  • Gebruik een lip borstel voor meer controle bij de toepassing van lippenstift. Meeste vrouwen zich rechtstreeks lippenstift uit de tube. Echter, als je wilt om een ​​vollediger lip te maken, of u werkt met een dramatische lip kleur die perfect moet worden toegepast, moet je een lip borstel. Richt het uiteinde van de lip borstel op de lippenstift en een beetje van het product op de borstel. Zorgvuldig lijn je lippen met de borstel. U kunt eenvoudig contouren met behulp van de lip borstel. Begin met de bovenlip doe dan de onderlip, met behulp van korte piekerige bewegingen.
  • Bewaard kan je applicators. Onderdeel van het gebruik van uw make-up applicators is te weten hoe de zorg voor het. Na gebruik spoel je make-up wig of spons en laat aan de lucht drogen. Dit voorkomt de groei van bacteriën. Voor uw borstels, krijgen een kleine wastafel en een druppel van baby shampoo in met wat water. Week de haren in het water en goed naspoelen. Tik op de borstels om het overtollige water te verwijderen. Voor de lippenstift borstel, verzadigen een weefsel met make-up remover om de oude lippenstift te verwijderen op de borstel. Bewaar de borstels in rechtop of in het bijzondere geval. Droog de borstels voordat u het opbergt.


Als u zorg goed te dragen voor uw applicators, zult u in staat zijn om het te gebruiken voor een lange tijd.