O2s

Hoe te zetten in hair extensions zelf

Hair extensions kan worden gebruikt door meisjes die willen tijdelijke lang haar te hebben. Deze uitbreidingen komen als echt menselijk haar of synthetisch haar. Salons kan hechten verschillende kleuren en lengtes om je haar. Ze meestal komen als clip-ons en zijn eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Je hoeft niet te gaan naar de salon alleen maar om uw extensies bevestigd. Je kunt gewoon kopen hair extensions uit de winkel en voeg ze zelf. U kunt dit doen door het volgen van de eenvoudige stappen hieronder.

Hier zijn de stappen die je moet volgen als je wilt leren hoe je hair extensions in door jezelf:

  1. Aankoop hair extensions. Ga naar een pruik winkel of naar de salon om hair extensions te kopen. U kunt kiezen voor extensions met een kleur dicht bij je haarkleur of u kunt er ook voor kiezen om een ​​andere kleur te kopen, zodat het kan worden weergegeven als hoogtepunten. Kies de lengte die u wilt voor uw haar. Er zijn rechte, krullend, golvend en kinky extensies beschikbaar. Selecteer de een die geschikt is voor je haar.
  2. Voorbereiding. Het zal makkelijker voor u om de extensies als je het in de voorkant van een spiegel. Het is ook goed als je een spiegel in de rug, zodat u kunt eenvoudig zien of u de bijgevoegde hair extensions op de juiste manier. Leg de hair extensions op een tafel. Gebruik een grove kam te kammen de extensies en zorg ervoor dat het haar niet alles verstrikt. Partitie je haar in verschillende secties. Gebruik een fijne kam om recht partities te bereiken.
  3. Bevestig de hair extensions. Als u klaar bent afscheid je haar, dan kunt u nu al bevestigen de hair extensions. Open de klem van het haar uitbreiding en plaats deze op de plaats waar het haar uit groeit van de hoofdhuid. Hoe dichter het is om de hoofdhuid, des te beter zijn greep. Als u een extensie die te dichtbij, is het misschien ongemakkelijk om te dragen. Pas de hair extensions om te zien wat het beste werkt voor jou. Doe dit totdat u gedragen alle extensies op je hoofd.
  4. Test de hair extensions. Het werk is nog niet klaar nadat u hierbij de laatste uitbreiding. Het volgende wat voor je te doen is om te testen en als de extensies worden op hun plaats gehouden wanneer u te zien. Probeer je hoofd te bewegen van links naar rechts en op en neer. Hier krijg je een borstel of kam en ga door je haar om het te repareren. De hair extensions moeten blijven in plaats wanneer je borstel als je dat deed een goede baan in het bevestigen van hen. Zo niet, ga terug en weer opnieuw vastzetten.

Hoe te zetten in hair extensions zelf. Aankoop hair extensions.
Hoe te zetten in hair extensions zelf. Aankoop hair extensions.

Dit zijn de eenvoudige stappen die je moet volgen als je wilt weten hoe je hair extensions hechten zelf. Bevestigen van hair extensions te nemen praktijk. Als je eenmaal onder de knie te krijgen, zal het u minder tijd om ze te koppelen aan uw haar en zal het makkelijker voor u te doen.