O2s

Hoe te vertellen als ze gebruikt botox

Vrouwen meestal gebruik van Botox om hun optredens beter

Vrouwen meestal gebruik van Botox om hun optredens beter. Botox wordt meestal gedaan om de lippen en ogen. Het glad meestal de huid en de spieren zodat ze er meer ontspannen. Het wordt meestal gedaan om fijne lijntjes die aantonen veroudering te verminderen. Botox wordt steeds meer en meer populair tegenwoordig omdat het een veiliger manier om fijne lijntjes te verminderen in plaats van te gaan onder het mes.

Het duurt vaardigheid om onderscheid te maken een persoon die gebruik maakt van Botox. Maar hier zijn enkele tips om te onderscheiden als ze gebruik maken van Botox.

Hoe te vertellen als ze gebruikt botox. Let op als t ze niet verschijnt voor een paar dagen.
Hoe te vertellen als ze gebruikt botox. Let op als t ze niet verschijnt voor een paar dagen.

  • Zoeken naar sporen. Mensen die onlangs een Botox injectie gedaan hebben sporen van de procedure achtergelaten. Kleine rode vlekken rond de ogen en mond zijn meestal te wijten aan Botox. Omdat de artsen zou injecteren naalden, deze sporen zijn duidelijk na een Botox behandeling. De merktekens zouden blijven meestal voor een paar dagen na een Botox behandeling. Sommige merken blijvend zijn afhankelijk van de reactie van de huid aan de naald. Mensen die onlangs een Botox rond de ogen zou dragen meestal een zonnebril om de merken te dekken. Controleer of de persoon zonnebril binnen en buiten een locatie draagt. Zelfs in donkere plaatsen, zou deze mensen niet te verwijderen van hun zonnebrillen. Let op als ze dat doen.
  • Let op als t ze niet verschijnt voor een paar dagen. Een persoon die gebruik maakt van Botox zou meestal liet zich genezen voor het uitgaan. Probeer haar uiterlijk herinneren voordat ze "verdwenen". Vergelijk hoe de look van voor tot het moment dat ze opnieuw verschijnen voor je.
  • Let op de huid rond de ogen. Mensen krijgen Botox rond de ogen om rimpels te verminderen. Botox kan ook verminderen lachrimpels. Omdat Botox helpt glad huid, controleer dan of haar lijnen zijn verdwenen of verminderd. Er is een grote kans dat ze wordt met behulp van Botox als er minder rimpels en lachrimpels.
  • Let op haar lippen. Vrouwen die krijgen een Botox op de lippen zou normaal gesproken glad, vollere lippen. Let op als haar lippen voller in vergelijking met voorheen. Haar lippen kan ongewoon voller lijken in vergelijking met voorheen. De kans is groot dat ze kreeg een Botox.
  • Controleer voor veroudering. Een Botox behandeling duurt meestal drie tot acht maanden. De tekenen van veroudering verschijnen meestal tussen deze maanden. Indien na de achtste maand tekenen van frisheid weer gaan verschijnen, verandert zijn ze Botox gebruikt.
  • Let op haar houding. Vrouwen die krijgen een Botox meer vertrouwen. Omdat Botox verhoogt hun schoonheid, ze liever gaan voor meer informatie. Ze pronken met hun "natuurlijke" schoonheid door het verminderen van het gebruik van make-up.
  • Let op haar beweging. Sommige Botox behandeling verlamt de spieren daarom beperken van de beweging. Controleer of de persoon kan dichtknijpen haar ogen als ze lacht. Als ze dezelfde uitdrukking, ongeacht van emotie, is de kans groot dat ze Botox gebruikt.


De eenvoudigste manier om te bepalen of ze Botox gebruikt is om het bot haar vragen. Ze kan wel of niet reageren op uw vraag. De kans is groot dat ze zal de waarheid een of andere manier zichtbaar te maken. Als ze ontkent de Botox, controleren op tekenen of ze liegt. Het is gemakkelijker om mensen die Botox gebruiken op de lippen niet op de ogen zien. U moet heel goed zijn in het onderscheiden van fijne lijntjes rond de ogen.