O2s

Hoe te verklaren kaarten vinden

Het vinden van een state map lijkt misschien een beetje moeilijk, vooral als het voor een andere staat dan die waarin u woont, maar het is gewoon een kwestie van weten waar je moet zoeken!

Hoe te verklaren kaarten vinden. Staat overheidswebsites.
Hoe te verklaren kaarten vinden. Staat overheidswebsites.

  1. Gemakswinkels. Wilt u een kaart voor je staat, gewoon een uitstapje maken naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Ze hebben een lokale toestand kaart, en als je woont in de buurt van de grens van een andere staat, zullen ze waarschijnlijk kaarten van die, ook. Als u reist naar een meer verre staat, kun je rijden tot je bij die staat, dan stoppen en de aankoop van een kaart, maar dat is een meer risicovolle avontuur. U loopt het risico te eindigen aan de andere kant van de staat van waar je wilt zijn!
  2. Toerisme kantoren. Veel toeristische bestemmingen kunnen kaarten van de staat waarin ze zich bevinden. Als u een telefoonnummer te vinden voor een VVV-kantoor, gebruik uw favoriete zoekmachine om ze te vinden online. Als dat niet produceert resultaten, probeer op zoek naar een Kamer van Koophandel in de staat die u wilt bezoeken.
  3. Staat overheidswebsites. Het web biedt vele mogelijkheden voor het lokaliseren van de staat kaarten. Een goede plek om te beginnen is een deelstaatregering website. Dit kan worden geopend, voor de meeste staten, door het intikken van "www.state.gov" Bijvoorbeeld, om de Iowa deelstaatregering website te bereiken, voert www.iowa.gov . De meeste websites van de overheid hebben pagina's op die u kunt bestellen kaarten, of ze zullen u verbinding maakt met een site waar je kunt. U kunt ook in staat zijn om speciale toestand kaarten van hier, zoals degenen die alle parken lijst van binnen de staat of de toeristische bestemmingen te bestellen.
  4. Mapquest. Voor online staat kaarten, Mapquest is zeer uitgebreid. U kunt gewoon de staat waarvoor u een kaart nodig in te voeren en MapQuest zal produceren een interactieve kaart, van waaruit u kunt in-of uitzoomen, of verplaatsen in verschillende richtingen. Het zal ook een kaart met een routebeschrijving, indien nodig, om uw mobiele telefoon of PDA. Dit kan een handige functie zijn, vooral als je verdwaald bent met geen idee waar de dichtstbijzijnde 7-Eleven is. MapQuest-kaarten kan ook gedownload worden in een printvriendelijke versie, dus je kunt het met u mee wanneer u reist.

Wanneer u op zoek bent naar de staat kaarten, moet u er een te krijgen die voldoende informatie bevat om u te helpen uw bestemming. Het helpt je niet als je binnen vijf mijl van uw bestemming, maar kan niet vinden de twee-baans landweg die krijgt u de rest van de weg daar!