O2s

Hoe te sleevies maken

Een eenvoudige manier om een ​​paar sleevies maken

Dit kan gebruikt worden door iedereen, niet alleen vrouwen.

In de zomer seizoenen, het is moeilijk te vinden met lange mouwen tops, en vaak heter, dus dit is een goed alternatief.

Je hebt nodig:

 • Voetloze panty's. U kunt ze de meeste plaatsen. Sommige winkels zal verkopen ze voor heel weinig, terwijl anderen zijn duur. Zoals ik in de UK Ik kan niet aan winkels in Europa, maar ik weet zeker dat Wal-Mart zal ze te verkopen. (Ze lijken alles te hebben!) In het Verenigd Koninkrijk, plaatsen zoals New Look en Tesco hebben ze. U kunt gebruik maken van normale panty's, maar ze kunnen er niet zo netjes.
 • Schaar.
 • Korte mouwen t-shirt te dragen met hen. Ik heb nog niet veel succes gehad met mouwloze te onderscheiden, maar je zou kunnen proberen.

Ja dat is alles!

Hoe te sleevies maken. Voetloze panty's.
Hoe te sleevies maken. Voetloze panty's.

Routebeschrijving:

 1. In de eerste plaats controleren of uw voetloze panty je past. Dit is een goede indicatie dat er genoeg stof voor uw armen zijn.

  De meeste voetloze panty heeft een kleine elastiek rond de top van hen. (Niet de band die ronde gaat je middel. Het is meestal rond de bovenkant van uw dijbeen.) Als de jouwe niet, maak je geen zorgen, het zal werken net zo goed.

 2. Een beetje boven de top van de top van de elastische op een 'been' (ik noem ze benen!), Maak een gat met uw schaar. Maar ga niet via de andere kant.
 3. Begin te snijden rond het been, zo recht als je kunt. Maak je geen zorgen, zal deze bit worden verborgen onder je t-shirt.
 4. Als je eenmaal hebt geknipt helemaal rond, moet je gewoon een been. Hou het omhoog, zwaaien het over! Als u nog niet heb er een, zou je een fout hebt gemaakt. Laat het me weten en ik zal proberen om te zien waar je weg bent verkeerd!

  Zoals voetloze panty heeft een nette bodem, zal het er niet "zelfgemaakte" is tijdens het dragen. Als u gebruik maakt van een normale panty's, moet u afgesneden van de 'voet' van het 'been', proberen te zijn netjes, want dit zal worden gezien.

 5. Nu zet de sleevie op je arm (ah! nu kunnen we noemen ze 'sleevies'!). Laat het einde beetje rond je elleboog, of verder naar beneden je arm als je dat liever, en breng de bovenkant van de sleevie rond uw schouders. Maak je geen zorgen als het niet past perfect daar. Just check om er zeker van de lengte geschikt is (u kunt altijd rol ze op een beetje). Als het moet in orde maken, en knip een beetje. Als het goed is, gaan!
 6. Herhaal dit voor de andere arm. Dus je hebt nu een sleevie. Doe de andere 'poot', en je kunt de 1e sleevie te gebruiken als referentie of een sjabloon om een ​​vergelijkbare grootte te krijgen.

Hoe te dragen

Een eenvoudige manier om een ​​paar sleevies maken. In de eerste plaats controleren of uw voetloze panty je past.
Een eenvoudige manier om een ​​paar sleevies maken. In de eerste plaats controleren of uw voetloze panty je past.

Verschillende dingen zich gerust voelen voor verschillende mensen. Als je armen niet plakken dun (zoals de mijne), de elastische misschien genoeg om de sleevie houden rond je schouder. Als het blijft vallen of het voelt niet veilig, luister dan:

Zet je merknaam nieuwe sleevies op VOORDAT je t-shirt naar keuze, en stop ze onder je bh-bandje, dit zou moeten houden ze op. Dan zet je shirt over meer dan de top. Zwaai je armen om en til ze op en neer, zorg ervoor dat geen enkel deel van je arm zichtbaar is, want dat zou het punt ruïneren! Meestal vind ik het komt rond mijn oksel, dus ik moet een beetje extra 'stopte' daar te doen.

Wees creatief en positief. Als het niet lukt, probeer het opnieuw. Probeer verschillende patronen, kleuren, textuur, allerlei! Misschien proberen naaien knoppen en pailletten op je outfit.