O2s

Hoe te scrunchies maken

Haar accessoires maken meisjes kijken mooier

Haar accessoires maken meisjes kijken mooier. Er zijn verschillende haaraccessoires die u kunt gebruiken als haarbanden, haarspelden, bloemen, haarspeldjes, haar juwelen en tiara. U kunt kopen deze op haar accessoires winkels als online. U vindt veel sites op het internet, die deze verkopen als Glitz4girlz en Elegant haaraccessoires . Deze accessoires zijn er in verschillende prijzen. Er zijn haaraccessoires die zijn goedkoop en er zijn mensen die zijn erg duur. U kunt ook gebruik maken scrunchies om je haar accessoires. Afgezien van het gebruik van deze als accessoire, zullen deze ook bij elkaar te houden je haar waardoor je het gevoel frisser vooral als je lang haar hebt. Als het erg warm, kunt u uw lang haar binden met deze. Je hoeft niet te veel uitgeven aan deze hebben, want je kunt je je eigen scrunchies met behulp van schroot stoffen.

Hier zijn de stappen voor het scrunchies maken.

Hoe te scrunchies maken. Bereid de materialen die je nodig hebt bij het ​​maken van scrunchies.
Hoe te scrunchies maken. Bereid de materialen die je nodig hebt bij het ​​maken van scrunchies.

  • Bereid de materialen die je nodig hebt bij het ​​maken van scrunchies. Dit zijn schroot stoffen, garens, naald, elastisch, meetlint, stof marker en veiligheidsspelden. U kunt ook gebruik maken van oude zakdoeken of kleding die u niet meer gebruikt.
  • Knip de. Verkrijg de stof en leg deze bovenop de tabel. Gebruik je meetlint en meet de stof 4 inch met 20 inch. Gebruik een stof marker om de meting te markeren dus het zal makkelijker voor u om de juiste maat te snijden. Verkrijg de schaar en knip de stof. Vermijd het gebruik van weefsels, vervaardigd van zijde of gladde materialen, omdat deze zou kunnen vallen wanneer u deze op je haar. Echter, als je wilt scrunchies gemaakt van deze materialen hebben, kunt u naar een andere scrunchies, die niet glad onder de zijde scrunchies om te voorkomen dat dit valt te gebruiken.
  • Vouw en naai de stof. Vouw de stof die knip je de lengte, zodat de lange randen zal voldoen. De verkeerde kant moeten zichtbaar zijn en het deel met het ontwerp moet binnen zijn. Rijg de naald te gebruiken voor het naaien van uw stof. Wees voorzichtig in het doen van dit, omdat de naald gericht is en u kunt gewond raken. Naai de lange kanten. Na het naaien van de lange kanten heb je 2 opening op uw scrunchies. Draai de stof binnenste buiten zodat het gedeelte met het ontwerp zichtbaar zijn en de verkeerde kant zal erin zijn.
  • Maak je scrunchies. Hechten 5 tot 10 cm van de elastische veiligheidspen steek deze op een van de openingen van scrunchies. De veiligheidsspeld maakt het makkelijker voor u om de elastische draad door de scrunchies totdat het bij de andere opening. Zodra u bij de andere opening, kunt u nu verwijderen van de veiligheidspin van wordt gehecht aan het elastiek. Klik hier voor de draad en naald en naai beide uiteinden van het elastiek aan de randen van de 2 openingen. Eenmaal gedaan naaien het elastiek, plaatst u een opening naar de andere opening. U beschikt over een cirkel, die uw scrunchies vormt. Vouw de opening op de top naar binnen voor de zoom. Stitch dit deel om uw scrunchies veilig te stellen.


U kunt nu gebruik maken van uw scrunchies op je haar. Maak meer van deze met behulp van verschillende stoffen, zodat u kunt voldoen aan deze met uw kleding.