O2s

Hoe te reizen op Afrikaanse safari luchtwegen boeken

Een luchtvaartmaatschappij gevestigd in Kenia

Een luchtvaartmaatschappij gevestigd in Kenia, African Safari Airways is gespecialiseerd in het nemen van toeristen en andere reizigers naar het hart van de beroemde stuk van toeristische plekken langs de oostelijke kant van het Afrikaanse continent. African Safari Airways of ASA zoals ze ook vaak genoemd opereert vanuit de Gatwick Airport in Londen. De luchtvaartmaatschappij is gespecialiseerd in het nemen van toeristen uit Europa heen en weer van de de drukte van het continent tot de intrigerende wonderen die wachten in Afrika.

Hoe te reizen op afrikaanse safari luchtwegen boeken. Je kan vluchten van londen met behulp van african safari airways om u naar mombasa.
Hoe te reizen op afrikaanse safari luchtwegen boeken. Je kan vluchten van londen met behulp van african safari airways om u naar mombasa.

Als het doornemen van de graslanden en het kijken naar interessante wezens op de loer is uw idee van een geweldige vakantie, kunt u overwegen het boeken van een reis op African Safari Airways.

  1. De beste manier om een ​​vlucht met African Safari Airways wilt boeken is om het zo te doen in geavanceerde. Door de gespecialiseerde aard van de dienst, zou het voordeliger als je een partij van groot aantal (zeg 6-10) mensen vormen, zodat je kon van goede prijzen maken voor chartervluchten als je eenmaal in Afrika reeds.
  2. Je kan vluchten van Londen met behulp van African Safari Airways om u naar Mombasa. Vergeet niet dat de terminal is in Gatwick en niet in de meer populaire Heathrow. Boek tickets online door te gaan naar Afrikaanse safari luchtwegen 'officiële website. Helaas, vanwege de beperkte vloot van African Safari Airways, is er slechts een vlucht uit Londen elke week. Het bedrijf heeft slechts vijf Airbus-vliegtuigen en zij de dienst van de routes van Londen naar Mombasa (en vice versa) en Halifax (Canada) naar Mombasa (en vice versa). Boek vroeg want deze vluchten kunnen gemakkelijk zich snel vult.
  3. U kunt ook reserveren uw reis van uw keuze door middel van African Safari Airways. U kunt zich aanmelden voor een paar dagen ter waarde van Safari op de zeer actieve vlaktes van de Serengeti te lopen als antilopen, gnoes en andere hoefdieren lopen door de enorme uitgestrektheid van het park aan de leeuwen en hyena's te ontwijken. Het bedrijf kan je speciale kortingen en tarieven, zodat je net zo goed proberen om uw reizen vanaf daar.
  4. Er is ook een optie die u meeneemt door lang een week reis langs het water van de historische en legendarische rivier de Nijl. Dit lichaam van water is zo'n groot wonder, niet alleen vanwege de geschiedenis en de bijbelse verwijzingen te maken, maar ook door de prachtige natuur die langs de oevers gekiemde ondanks het feit dat in een grotendeels droge deel van Afrika.
  5. U kunt ook uw reisbureau deze reizen voor u boeken. Het kan kost je extra, maar in ieder geval je het gemak van niet zorgen te maken over iets te hebben.

Een safari is een ervaring die zou waarschijnlijk memorabele voor de rest van je leven. Als je eenmaal hebt besloten op welke reis te nemen, gewoon online gaan en duid de overeenkomstige vakjes om ervoor te zorgen dat uw droomvakantie gebeurt door middel van African Safari Airways.