O2s

Hoe te reinigen en te verzorgen leren handschoenen

Lederen handschoenen zijn heel belangrijk in het dagelijks kleding

Lederen handschoenen zijn heel belangrijk in het dagelijks kleding. Voor vrouwen is het een fashion statement. Lederen handschoenen zijn essentieel in het uiten van zichzelf door middel van mode. Het is schoonheid in de palm van hun handen.

Het is een ander verhaal voor mannen. Voor mannen, leren handschoenen zijn allemaal over functionaliteit zoals het houden van hen warm van de kou. Maar hoe leren handschoenen worden gebruikt of gezien is het belangrijk om ze in tip-top conditie. Hier zijn enkele nuttige tips in de zorg voor uw lederen handschoenen.

Hoe te reinigen en te verzorgen leren handschoenen. Houd het goed, zodat u kunt het goed gebruiken.
Hoe te reinigen en te verzorgen leren handschoenen. Houd het goed, zodat u kunt het goed gebruiken.

  • Houd het goed, zodat u kunt het goed gebruiken. Voordat zelfs de aanpak van slijtage van leren handschoenen moet je leren hoe om het te houden. Het houden van leren handschoenen op de juiste manier is even belangrijk als het onderhoud ervan. Bewaar uw leren handschoenen op een plaats waar het zal niet vochtig. Vocht en vocht zijn de thuisbasis van schimmels. Het is gemakkelijk voor schimmels om rond te groeien in een dergelijke situatie. Om schimmelvorming te voorkomen, houd je leren handschoenen bedekt of omwikkeld met een doek wanneer niet in gebruik. Het doek zal stoppen vloeistof uit de lucht in aanraking komt of de afwikkeling op de leren handschoenen. Om ervoor te zorgen dat uw handschoenen vochtig vrij, bewaar ze op een droge plaats.
  • Stop de toename van vouw. Niets zegt oud en versleten voor lederen handschoenen, zoals vouwen. Net zoals rimpels zijn op het gezicht van een persoon, vouwen tonen de leeftijd en avonturen van een paar leren handschoenen. Maar soms leren handschoenen krijgen kreukels, zelfs wanneer ze niet in gebruik zijn. Het is vrij eenvoudig te vouwen krijgen, zelfs in de opslag. Het kan gewoon een kwestie van iets op de top van een lederen handschoenen. De voortdurende druk uitgeoefend bouwt spanningen op uw paar. Bewaar uw handschoenen in een plaats gewijd alleen voor hen om kreuken te voorkomen.
  • Was te knipperen. Het is zeer pijnlijk om te pronken met handschoenen die het dragen van mosterd of vloeibare vlek. Om een ​​dergelijke situatie te vermijden, houd je leren handschoenen schoon. Geef het een wasbeurt om de zes maanden. Om deze voorzichtig deppen water koud water te doen. Doe knijp het water met de hand. U kunt gebruik maken van een milde zeep of schoonmaakmiddel om de oplossing voor de leren handschoenen reinigen creëren. Te spoelen, schar en knijp met de hand de leren handschoenen met zuiver water. Wees bewust van de druk die u uitoefent bij het knijpen. Overmatige kracht kan vervormen uw lederen handschoenen. Herinner u het reinigen van uw lederen handschoenen en niet herschikken het.
  • Hoog en droog. Gebruik de leren handschoenen na het wassen. Zo veel als het belangrijk is in je dagelijkse kleding, je moet het drogen om schimmel te voorkomen. Ja, schimmel is de belangrijkste lederen handschoenen moordenaar. Om je paar drogen, hang ze in een handdoek kamer bij kamertemperatuur. Draaien ze binnenste buiten niet zal helpen bij het drogen sneller. Geduld is de sleutel. En trouwens binnenstebuiten te draaien zal alleen leiden tot vouwen. Drogen duurt enkele dagen. Het is het beste dat je een extra paar om te gebruiken terwijl je lederen handschoenen liggen te drogen.
  • Zorg net als haar. Na uw lederen handschoenen zijn opgedroogd, van toepassing leder conditioner om ze er zo goed als nieuw.

De verzorging van lederen handschoenen hoeft niet specifieke expertise. De lange levensduur en schoonheid van uw lederen handschoenen zijn in uw handen.