O2s

Hoe te rafelige jeans manchetten beheren

Je hebt waarschijnlijk die ene spijkerbroek die u heeft geduurd jaar mensenheugenis. Het is een favoriet kledingstuk, en het is waarschijnlijk versleten en gescheurd in veel verschillende plaatsen. U wilt nog steeds om ze te dragen, maar, want jeans krijg comfortabeler hoe meer je ze dragen.

Er is nog een manier om te genieten van uw favoriete kleding zonder dat u het gesprek van iedereen je voorbij op straat vanwege scheuren en rafels zijn. Je hoeft alleen maar deze tips in het beheer van deze gerafelde spijkerbroek manchetten volgen.

U kunt ervoor kiezen om de manchetten te verlaten om rafelen en slijten door zelf

U kunt ervoor kiezen om de manchetten te verlaten om rafelen en slijten door zelf. Zolang de gerafelde manchetten zijn niet zo merkbaar, het zou echt geen invloed op je hele kleding. Als u wilt dat ruige rocker look, hebben dan is dat de manier om te gaan over. Je zou kunnen kijken cool en tegelijkertijd comfortabel als altijd.

Knip al de rest

Hoe te rafelige jeans manchetten beheren. U kunt ervoor kiezen om de manchetten te verlaten om rafelen en slijten door zelf.
Hoe te rafelige jeans manchetten beheren. U kunt ervoor kiezen om de manchetten te verlaten om rafelen en slijten door zelf.

Knip al de rest. Als u liever niet hebben ongelijke manchetten, kunt u zich snijdt een halve centimeter van de onderkant van je jeans. Er zou altijd lang en ongelijke stukken draad opknoping van het einde van de benen van je jeans, dat wel. Om de manchet te voorkomen dat het dragen van volledig uit, hoewel, zou je nodig hebt om de broekspijpen elke keer in een tijdje trimmen, zodat de losse draden niet verstrikt raken in je schoenen.

Breng je jeans naar uw lokale kleermaker

Breng je jeans naar uw lokale kleermaker. U kunt er ook voor kiezen om je jeans naar een kleermaker die kan werken op hen te brengen. De kleermaker in staat zijn om uw gerafelde manchetten vast in een handomdraai door het afsnijden van het werk een deel, en het maken van nieuwe manchetten. Dit zou meestal echt goedkoop. Na uw jeans gewerkt door een kleermaker zou alleen kost je een fractie van nieuwe spijkerbroek. Als je iemand die een naaimachine thuis weet, kan je haar vragen om u te helpen opnieuw te boeien je jeans.

Gebruik niet de jeans te vaak

Gebruik niet de jeans te vaak. Het dragen van de jeans zo vaak mogelijk zou meer slijtage op je favoriete paar veroorzaken. Om ervoor te zorgen dat uw jeans u zal dienen voor een langere tijd, zou je nodig hebt om het te laten af ​​en toe rusten. Indien je favoriete jeans hebben sentimentele waarde, waarom dan niet dragen alleen voor speciale gelegenheden, zoals dadels of een uitstap met uw significante andere?

Maak cut-offs

Breng je jeans naar uw lokale kleermaker. Gebruik niet de jeans te vaak.
Breng je jeans naar uw lokale kleermaker. Gebruik niet de jeans te vaak.

Maak cut-offs. Als je het niet erg radicaal wijzigen van je jeans, waarom niet afgesneden van de benen en zet ze in Uiterste korte broek? Dit is passend lente en zomer kleding, en is vaak in de mode als het weer warm. U kunt de shorts geboeid door een kleermaker, of gewoon laat het zijn. Cut-offs met een paar draden opknoping uit kan toch stijlvol in een bohemien soort manier.

Uw laatste redmiddel zou zijn om de jeans te vervangen

Uw laatste redmiddel zou zijn om de jeans te vervangen. Als de gerafelde manchetten echt draaien te meer een probleem dan een fashion statement zijn, dan was ze voor de laatste keer en wikkel ze in een schone plastic zak. Dan houden de spijkerbroek in de doos van de dingen die je gewoon niet kan loslaten. Ga naar buiten en koop jezelf een aantal nieuwe paren en nieuwe en meer herinneringen met hen. Het zal niet erg comfortabel op het eerste, maar met slijtage, zal uw nieuwe jeans voelen als de oude.