O2s

Hoe te plaatsen om geld te riemen kopen te vinden

Reizen in en uit het land is altijd een geweldige ervaring

Reizen in en uit het land is altijd een geweldige ervaring, vooral als het is voor vakantie en andere recreatieve uitstapjes. Toch, maakt niet uit hoe vaak u reist, is er altijd dat element van risico. Veiligheid is van het grootste belang, vooral als je op het buitenland reizen. U wilt aan het licht te reizen en u wilt in staat zijn om rond te gaan en de bezienswaardigheden te genieten. Als toerist heb je altijd te bedenken hoe u uw geld en andere persoonlijke spullen van essentieel belang om uw reis veilig te stellen - uw paspoort, identiteitsbewijs met foto, rijbewijs, reischeques, creditcards en debetkaarten, en vliegtickets.

Er zijn verschillende manieren om uw waardevolle spullen veilig tijdens het reizen. Sommige zijn ingenieuze manieren bedacht door individuen. Fabrikanten en zelfs sommige frequente reizigers zijn gekomen met creatieve houders om uw waardevolle spullen veilig te stellen. Een van deze houders is een moneybelt.

Zoals de naam al impliceert

Zoals de naam al impliceert, het is iets dat je kunt dragen als een riem, gebonden rond je middel. Een stijl is beter bekend als een geldbuidel. Dit is een grotere vlakke zak, met verstelbare banden aan beide uiteinden en een clip, met een of twee ritsvakken.

Hoe te plaatsen om geld te riemen kopen te vinden. U vindt deze producten verkocht bij wal-mart.
Hoe te plaatsen om geld te riemen kopen te vinden. U vindt deze producten verkocht bij wal-mart.

De andere stijl is letterlijk een riem met een ritsvak in de voering van de band. Dit is meer algemeen gemaakt van leer of van kunstmatige materialen zoals doek, canvas en kunstleer. Het komt zelfs in casual, chic, en zelfs westerse stijlen.

Het geld band heeft ongeveer 14 inch tot 24 inch ritsvak (afhankelijk van de bandlengte en de fabrikant) in de band en ongeveer een centimeter breed. Het kan ongeveer twaalf-tweeëndertig rekeningen in tweeën gevouwen.

Deze items zijn gemaakt om voelt u zich zekerder en op hun gemak te weten dat u kunt onopvallend uw waardevolle spullen mee te nemen als u op reis gaat.

Reizen in en uit het land is altijd een geweldige ervaring. Zoals de naam al impliceert.
Reizen in en uit het land is altijd een geweldige ervaring. Zoals de naam al impliceert.

  • U vindt deze producten verkocht bij Wal-Mart, Target, boetieks en warenhuizen, waar reistassen, koffers en andere reisaccessoires worden verkocht. De National geographic online winkel voert dit soort producten. Een item is een geweven lederen riem in koeienhuid met antieke nikkel gesp. Een ander voorbeeld is een geïmporteerde riem van zacht nubuck leer met verzilverde messing gesp. Ze zijn een beetje prijzig voor 40€, maar zien er zeer verschillend van de klassieke vlakte riemen.
  • Travel Essentials dragen een verscheidenheid van geld riemen en geld zakjes gemaakt van verschillende materialen. Zie hun Eagle Creek All Terrain Money Belt in nylon met een nylon gesp.
  • Rick Steves ' Reis winkel online draagt ​​een zijden moneybelt en andere geheime reis-zakken en accessoires zoals bagagelabels en sluizen.
  • Magellan's reis benodigdheden voert een breed scala van producten voor reizen zoals kleding, accessoires, tassen, koffers, insectenwerende middelen, wekkers, en een groot aantal documenten organisatoren, portefeuilles, geld riemen en paspoorthouders in verschillende stijlen en materialen.
  • U kunt ook Beltoutlet . De winkel voert verschillende merken van leer geld riemen van ongeveer 15€ tot 45€. De producten die ze verkopen hier zijn van premium kwaliteit en prijs als ze worden gebrandmerkt. Een Tilley's leer moneybelt kost 54,95 dollar. Een Waterman westerse geld riem met een blad reliëf die wordt geleverd met een zilveren of gouden afwerking gesp verkoopt voor 20€ 0,95. Deze riem kan houden 19 tot 32 gevouwen facturen.

Welke stijl van moneybelt die u kiest, de belangrijkste overweging is dat u zich op uw gemak als je het gebruikt, voel je je veilig en je kunt vrij bewegen terwijl u geniet van uw reis. Natuurlijk moet je niet vergeten dat je nog steeds moet zich bewust zijn van uw algemene omgeving en alert zijn op elk moment in het bijzonder in gebieden waar mensen samenkomen. Heb een veilige reis!