O2s

Hoe te oogschaduw primer voor rokerige oog make - up toe te passen

De sleutel tot het toepassen van rokerige oog make-up is goed primer

De sleutel tot het toepassen van rokerige oog make-up is goed primer. Zonder een goede primer, zal de oog make-up niet in staat zijn om zich aan uw ogen en de oogschaduw die je wil rimpel toepassen in je ogen. Veel mensen, echter, niet toe te passen primer in hun ogen te treden voor het werken aan hun oog make-up. Hier is hoe je kunt de primer.

Hoe te oogschaduw primer voor rokerige oog make - up toe te passen. Het kiezen van de primer.
Hoe te oogschaduw primer voor rokerige oog make - up toe te passen. Het kiezen van de primer.

  • Het kiezen van de primer. Allereerst moet u een aantal aandacht te besteden aan de primer die u wilt gebruiken op je ogen. Zo veel als mogelijk is, moet u de aanschaf van ten minste twee tinten van het oog primer. Men moet donker en de andere moet licht. De donkere primer zal nuttig zijn voor schimmige en rokerige ogen, maar ook voor 's avonds make-up. De lichtere primer, daarentegen, zijn nuttig voor helderder ogen. Vergeet niet dat oog make-up primer is bedoeld om een ​​investering te zijn. Het is de primer waarop u plaatst al het andere oogschaduw kleuren. Dus zorg ervoor dat u de beste primer kun je kopen. Bespaar niet als het gaat om de primer.
  • Toepassing van de top primer. Het aanbrengen van de bovenste grondlaag betekent het aanbrengen van de primer op de oogleden. De primer moet worden aangebracht met behulp van een oogschaduw borstel. De oogschaduw borstel is een driehoekige borstel die is gladgestreken randen. Het is meestal gemaakt van zacht schuim. De vorm kunt u de primer aan de randen van de ogen contour en het platte vlak in het midden van de borstel kunt u de primer gelijkmatig. De bovenste primer hoeft niet dezelfde kleur als onderste primer. In het algemeen moet de bovenste grondlaag worden meer kleur. Als u probeert om smokey eyes te bereiken, de beste kleuren zijn lichtgrijs.
  • Toepassing van de onderste primer. De onderste primer wordt aangebracht op de bodem van de ogen bij het oog zakken. Veel mensen verwaarlozing toevoeging kleur aan de onderzijde van de ogen. In werkelijkheid echter, zal het toevoegen van kleuren aan de onderzijde maken je ogen kijken meer zelfs. De primer die u gebruikt voor de bodem moeten een lichtere tint zijn, zodat het zal de ogen lijken te pop uit. Voor de onderste primer, hoeft u niet nodig om de oogschaduw borstel te gebruiken. In plaats daarvan kunt u gewoon gebruik maken van uw vingers.
  • Mengen. Na aanbrengen van de oogschaduw primer, de laatste stap te mengen hiervan. U kunt gebruik maken van uw vingers, of u kunt ook gebruik maken van de oogschaduw borstel. Het belangrijkste is dat u ervoor zorgen dat u veer de randen van de primer zodat er geen zichtbare rand lijnen zijn zichtbaar op uw huid. Zorg er ook voor dat de primer gelijkmatig wordt toegepast, zodat de oogschaduw die je later zal niet kreuken of maak rimpels op de primer toe te passen.

Met deze stappen, moet u in staat zijn om oogschaduw primer voor je oog make-up. Met primer, zal uw oog make-up langer duren.