O2s

Hoe te modelleren in een haar voorstelling

Top kappers in het hele land gebruik mode haar toont om te laten zien van hun beste werk op live modellen. Je hebt gezien dat de advertenties-Hair Modellen Gezocht!-En de kans groot dat je hebt speelde met het idee om te proberen uit. Als je ooit hebt afgevraagd hoe het is om een ​​haar model, dit artikel is voor jou. Ten eerste, hier zijn een paar van de kenmerken die goed zal u van dienst zijn als u van plan om een ​​haar model zijn:

Hoe te modelleren in een haar voorstelling. Attitude.
Hoe te modelleren in een haar voorstelling. Attitude.

 1. Attitude. Het helpt om mooi haar. Maar zoals met de meeste dingen, zal houding ver je brengen. Ik herinner me een keer toen ik landmeetkundige mannen voor een Glamour artikel, vroeg ik mensen welke beroemdheid het beste van een lange lijst van functies gehad. In antwoord op welke beroemdheid was het beste haar, een heer antwoordde: 'Michelle Pfeiffer. " Nu Michelle Pfeiffer had veel aan de hand voor haar op dat moment, maar goed haar was gewoon niet een van hen. Het was blond, verleend, maar ook dun en draderig. Wat dit illustreert is dat als je kunt aantrekkelijk zijn in bepaalde aspecten van je uiterlijk, kun je make-up voor een tekort in andere gebieden. Dat is de houding die u wilt nemen met je als je uit te proberen om een ​​haar model.

 • Haar. Als je een heleboel van haar en het is golvend, krullend of stick-straight, je bent een definitieve inch Maar als je dat niet doet, probeer dan de aandacht vestigen op de beste van uw haar functies als je naar de try-out. Indien u bij het zetten, een paar piekerig krullen parcours rond de nek van je nek, dan draag het op. Als alternatief, als je een grote punk look, gaan met haar. Op zijn minst, zorg ervoor dat uw haar is fris gewassen en volumized.
 • Hier is wat u kunt verwachten wanneer u probeert uit op een haar model te worden:

  Model gesprek. Roep je innerlijke oprah.
  Model gesprek. Roep je innerlijke oprah.

  1. Model gesprek. Dit deel zal worden ondraaglijk, er is gewoon geen twee manieren over. Je gaat naar een vee gesprek met een stel andere meisjes. Dit zijn de meisjes die zijn gestapt recht uit de modebladen-degenen die plukken, exfoliëren en blijkbaar eten alleen om de andere vrijdag. Je komt op een podium met ze dus gewoon wennen aan het idee van tevoren.
  2. Roep je innerlijke oprah. Als u een innerlijke Oprah, bel haar uit, en als je dat niet doet, is het nu een goed moment om te werken aan het ontwikkelen van een. Stel jezelf de vraag: 'Wat zou Oprah zeggen? " Ze zou iets zeggen als: "Je bent perfect zoals je bent!" Dat is de toon die u gaat voor in uw self-talk wanneer is het jouw beurt om uit te stappen op het podium. Laat de schoonheid, scherpzinnige gevoel voor mode en andere indrukken van uw concurrenten wash rechts over je omdat je dat je ne sais quoi dat u plaatst over de top. Het helpt om te onthouden dat als je gekozen als een haar model, de stylisten zullen de garderobe, make-up, en kapsel voor je doen-in wezen, het is net een mini-makeover, waar u uw tijd in te ruilen voor het voorrecht van wordt gemaakt dan door de profs. En geloof me, kan de profs maken iedereen er goed uitzien-denken "Courtney Love."
  3. De start-en landingsbaan. Als u weet dat het model lopen, ga je gang en gebruik het wanneer het jouw beurt is om te lopen over het podium, maar als je dat niet doet, zou ik geen zorgen, dit is niet van Milaan, na alles. Denk maar aan iets dat maakt je een goed gevoel-of het nu je kind, je hondje of je hubby-en denk aan hem op u te wachten in de coulissen. De stylisten zal waarschijnlijk vragen om buiten te lopen, stoppen, draaien, en terug te keren. De kans is groot dat ze je een Polaroid of digitaal schot van u, samen met uw naam en nummer, kledingmaat en lengte. Dit deel zal voorbij zijn voor je het weet.
  4. Plankenkoorts. De toon van elk model gesprek is anders, maar de kans is iemand zal worden blaffen van opdrachten bij jou, de meeste van de andere meisjes hebben dat blase kijken alsof ze dit gedaan hebt een miljoen keer voor, en je voelt je als een hert gevangen in de koplampen. Dat zijn geen koplampen, door de manier, alleen de lichten die ze gebruiken op het podium, en je kunt ook wennen aan hen nu. De show zelf zal veel leuker en veel minder intimiderend.
  5. Ken uw grenzen. Je moet van te voren hoe veel van een verandering die je bereid bent te ervaren te beslissen. Het is toegestaan ​​om een ​​aantal parameters op wat de stylisten kan doen om je, en als je dat niet doet, kunt u gaan van langharige en brunette met stekeltjeshaar en platina. Natuurlijk is het meer bereid je bent om hen te laten spelen met je, hoe groter de kans dat je wordt gekozen, dus dienovereenkomstig uw beslissing. Maar als je gewoon niet kan leven met een mul, ik laat ze weten van tevoren.

  Vergeet niet om te ontspannen en te genieten zo veel mogelijk. Je bent in het voor het plezier, de vrije kapsel en uw fifteen minutes of fame!