O2s

Hoe te leren jezelf de basisprincipes van karate

Na vijf films in de franchise

Na vijf films in de franchise, The Karate Kid bewijst zich nog steeds zeer vermakelijk om zowel kinderen als volwassenen. Maar veel kan worden verward met dat het voor u een zeer succesvolle karate meester zijn, u uw eigen Pat Morita, aka Mr Miyagi of Jackie Chan nodig hebt om ze te helpen. Dit is echt vals als je kunt leren jezelf de basisprincipes van karate. Het kan een beetje moeilijker dan pakweg leren karate in een klas bij een erkende leraar, maar het is niet onmogelijk. Hier is hoe te leren jezelf de basisprincipes van karate.

Hoe te leren jezelf de basisprincipes van karate. Instructievideo's.
Hoe te leren jezelf de basisprincipes van karate. Instructievideo's.

Alvorens een hand om een ​​3-inch dikke houten plank, doe je onderzoek. Bestudeer de kunst van karate, tenzij je wilt gebroken botten op uw eerste poging.

  • Onderzoek. Geen tijd wordt verspild in de uitoefening van kennis. Onderzoek zoveel als je kunt over karate-van de warming-up aan het stretchen, meditatie en goede gevechten standpunten. Veel tijd moet worden besteed aan het onderzoek hoe prep uw lichaam voor de zware lichamelijke inspanning. Dit zal voorkomen dat u van het ervaren van krampen, verrekkingen, kneuzingen en andere mogelijke dodelijke ongevallen. Er zijn tal van fora en sites online die zijn gewijd uitsluitend op de kunstvorm. Een zeer handige site is YouTube. U kunt downloaden en kijken naar duizenden video's die je leren de basisprincipes van karate. Van de geschiedenis van de basisbewegingen, kunt u gemakkelijk het hier vinden. Volg samen met de video en neem een ​​paar uur per dag of elke week om te oefenen. Vergeet niet, oefening baart kunst!
  • Bibliotheek. Een andere rijke locatie voor informatie is uw lokale bibliotheek of boekhandel. Schep door de boeken en als je er een vindt die is bijzonder verhelderend, aarzel dan niet te kopen of te lenen. Sommige boeken komen zelfs met hun eigen instructie video en handleiding. Nu tegen een goede prijs!
  • Instructievideo's. U kunt ook naar uw lokale videotheek en huur / koop een karate instructie video. Deze zijn meestal te vinden in de sectie vol van de oefening video's.
  • . Basis karbonades Bij het ​​leren over karate, hier zijn een paar bewegingen die je moet leren te beheersen: de rechte stoot, upper-cut, meshand, backfist, speer hand en elleboog staking. U kunt dit doen een aantal extra online onderzoek naar de zwakke punten in het menselijk lichaam te leren kennen. Dit zal u helpen weten welke punten toe te slaan bij uitschakeling van een persoon met karate. Hier zijn drie van de meest voorkomende bewegingen in karate.
    • Rechte punch. Een rechte stoot is een snelle beweging die effectief ontwapent je tegenstander. U kan toeslaan op het hoofd-hals, borst en buik. Om een ​​rechte stoot te doen, krijgen in een comfortabele vechten houding met een voet voor de andere. Houd de achterste been gestrekt en buig je voorste been op een hoek van 90 graden. Met je vuisten naar boven en tegen je middel, uit punch met een arm in een rechte lijn. Trek de andere arm om meer macht in de ponsen vuist te plaatsen.
    • Bovenste snede. Bovenste bezuinigingen zijn stoten gegooid in de nabijheid van je tegenstander, hooguit twee meter uit elkaar. Buig je knieën als je omhoog duwen met je arm. Plaats uw pons net boven de kin. Deze slinkse swing zal rammelen je tegenstander en schokken zijn zintuigen.
    • Elleboogstoot. Met je knieën licht gebogen en je ponsen arm geplaatst voorwaarts in een rechte lijn, onmiddellijk terug te trekken je elleboog en om de klap van achteren. Deze stap is geweldig als je verbaasd of greep van achteren.


Bij het beoefenen van karate zonder toezicht, heel voorzichtig. Het leren karate zal een vruchtbare ervaring als je kunt een aantal van deze bewegingen en technieken te gebruiken bij de verdediging van jezelf te zijn.