O2s

Hoe te kunstnagels verwijderen

Het krijgen van die perfecte manicure kan een van de makkelijkste manieren om op te vrolijken een vrouw. Zien perfect gemanicuurde handen zijn zeker iets om over te glimlachen. Maar wat maakt vrouwen frons? Toen hij zag dat mooie manicure groeien, of chip of krijgen gebroken. Maar goed dat vrouwen hebben een oplossing voor dit. Nu vrouwen kunnen dragen kunstnagels. Ze hebben geen zorgen te maken over hun nagels groeien, of het polijsten afbladderende of als hun nagels beschadigd raakt van alle polish. Natuurlijk, het maakt niet uit hoe je kunstnagels te genieten, moet u regelmatig verwijderen, ook. Als u wilt gemakkelijk verwijderen kunstnagels, zonder beschadiging van je nagel bedden, en volg dan gewoon de onderstaande stappen.

Hoe te kunstnagels verwijderen. Neem een rol aluminiumfolie.
Hoe te kunstnagels verwijderen. Neem een rol aluminiumfolie.

  • Neem een rol aluminiumfolie. Bietsen uw keuken en vind uw moeder voorraad van aluminiumfolie. Knip twee stroken folie die ongeveer 3 centimeter dik elk. Dan voor elke strip, snijd deze in vijf stukken. Je zal tien strips in totaal. Maak je geen zorgen, je hoeft niet te maken elk stuk precies van dezelfde meting. Onderlinge aanpassing van de grootte en je bent goed om te gaan.
  • Zoek een aantal watjes. Vind de katoenen ballen, die dik genoeg is, en degenen die een goede absorptie hebben. Koop niet de goedkope merken van katoen als de vezels alleen scheiden van de bal, waardoor uw vingers op zoek rommelig met slierten van de katoenvezels. Kies een zachte, goede kwaliteit merk van katoen, zodat u kunt verwennen uw nagels op de juiste manier.
  • Verwijder polijsten en behandelen van de kunstnagels. Je moet eerst zorgen voor de kunstnagels te nemen alvorens ze te verwijderen. Verwijder eerst de polish uit de kunstnagels, en zorg ervoor dat elk stukje van kleur wordt verwijderd uit de nagels. Eenmaal gedaan, kunt u nu uw nagel buffer en licht buff de nagel oppervlak. Doe dit voor alle tien nagels en niet stoppen totdat elke kunstnagel is schoon en gezond uitziet.
  • Week de nagels. Neem een katoenen bal en laat deze met Pure Aceton, die kan worden gevonden in de cosmetica-afdeling van uw warenhuis. Neem de Aceton gedrenkte katoenen bal en plaats deze op de top van de kunstnagel. Wikkel de katoenen bal rond de vinger, vastzetten met een van de aluminiumfolie stukken die je hebt gesneden eerder. De folie niet alleen stelt de katoen op je vingers, maar ook vallen je lichaam warmte binnen, die in de bochten verwarmt de aceton, waardoor het dringen in de nagel sneller.
  • Geniet van tien tot twintig minuten. De tijd die u te wachten in het doorweken van de nagel ook daadwerkelijk hangt af van de dikte van de kunstnagel, dus het kan variëren van tien minuten tot twintig minuten. Dikkere nagels vereisen dat u meer aceton toe te voegen, en dat je langer laten weken. Dit komt omdat meer producten toegevoegd dikkere nagels, waardoor het moeilijker te verwijderen.
  • Verwijder de kunstnagels. Je zult al snel merken dat de lijm zacht en is het makkelijker om nu te verwijderen. Voorzichtig wrikken uit de kunstnagels van uw natuurlijke nagels, en let niet los te laten of schade aan uw natuurlijke nagel bed.


Wees geduldig wanneer u het verwijderen van uw kunstnagels

Wees geduldig wanneer u het verwijderen van uw kunstnagels. Je kunt niet zomaar dwingen de nagels weg, omdat ze heel stevig aangesloten op de natuurlijke nagels. Dwingen het weg zal ontdoen verschillende lagen van uw natuurlijke nagels, waardoor het dunner en minder gezond.