O2s

Hoe te korte broek te dragen

Cargo shorts begon als wandelen shorts waar u meerdere zakken om bijna alles wat je nodig hebt gezet. Deze vrij eenvoudige kledingstuk begon een eigen leven te krijgen en werd een van de coolste, meest modieuze kledingstukken gebruikt door zowel mannen als vrouwen voor elk doel. Lees verder om erachter te komen hoe u het beste te halen uit die korte broek.

  • Lengte: De beste cargo shorts zijn degenen die de hele weg naar beneden naar je knie. Die paar die vallen boven hen zal maken je dik, niet te vergeten oud. Hoe hoger je shorts zijn, hoe dikker je kijkt. Dus, kijk voor degenen die precies goed zijn op je knieën. Het zal ook zorgen dat u er als u niet beschikt over een taille. Een ander ding is om ervoor te zorgen dat de taille valt op je heupen. Dit geeft je een lossere, comfortabel gevoel.
  • Zakken: Je zou kunnen denken dat dit iets is wat vreemd, maar denk opnieuw. Je wilt niet dat die zakken achter je broek aan uitstulping. Het hebben van die zakken die oversized zal kijken grappig terwijl ze steken op uw polo of shirt. Dit zal uw kont grappig uitzien ook. Als u wilt, kunt u kijken voor die ladingen die niet beschikken over extra grote zakken op de rug, dus dit zou geen probleem zijn voor je.
  • Riemen: Het dragen van een gordel zal niet alleen geven je outfit een accent en definitie, het zal je niet zien als een kaf van de jaren 1990. Als u het normale type, kun je gewoon vasthouden aan die eenvoudige, regelmatige ogende degenen. Maar als je wilt om accent toe te voegen aan je outfit, zal een sjaal vastgebonden aan uw zijde te geven dat accent, zolang het de kleuren van uw shirt en korte broek past. Lederen riemen die zijn gevlochten en met een unieke, aantrekkelijke gesp zal ook accent. Welke band u ook kiest, het zal voltooien je outfit.
  • Shirts: Collared of ronde hals shirts zullen beide doen. Maar vergeet shirts moeten worden weggestopt en moeten onder die zakken hangen aan de achterkant van je broek. Zorg ervoor dat deze shirts zijn precies de juiste grootte. Deze mag niet te los of het zal je dik uit, zelfs als je mager. U kunt ervoor kiezen om topjes dragen tijdens de zomer. Maar natuurlijk zal dit moeten gedragen met een riem. Kies de toon die past bij de kleur van je huid. Nogmaals, draag geen topjes die te strak zijn, het heeft om het evenwicht te geven aan uw losse lading.
  • Kleuren: Als je een man met een donkere huidskleur, je hoeft geen zorgen te maken over welke kleur zal gaan met uw huid. Bijna alle kleuren geweldig uitzien met je huidskleur. Echter, als je een paar witte benen, weg te houden van die kleuren die overal in de buurt uw huid toon. Laten liggen met die standaard kleuren - de kaki kleuren. Kies de kleuren die donkerder of lichter is dan je toon. Als je een lichte huid, zal het er geweldig uit met marine, grijs, olijf, of chocoladebruin.

    Hoe te korte broek te dragen. Lengte.
    Hoe te korte broek te dragen. Lengte.