O2s

Hoe te kleden voor koel - weer wandelen

Als u van plan bent om wat wandelen in koud weer, het is erg belangrijk dat u alle voorzorgsmaatregelen te nemen om je lichaam warm te houden. De sleutel hier is om te weten hoe goed kleden. Hier zijn enkele van de richtlijnen te onthouden met betrekking tot dressing voor koel-weather wandelen:

  1. Bedek je lichaam goed. Het is erg belangrijk dat u uw lichaam bedekt goed, vooral je hoofd, nek, handen en voeten. Draag een goede kous GLB, bij voorkeur een gemaakt van wol. Vergeet niet, is veel van het lichaam warmte afgevoerd uit het hoofd, dus het is een goed idee om het bedekt houden ten alle tijden. Draag vingerige handschoenen gemaakt van wol, en je kon plaatsen winddichte wanten over hen in het geval het weer extra koud. Draag wollen sokken en waterdichte laarzen. Zorg ervoor dat u een extra paar sokken voor het geval je je natte voeten zou krijgen tijdens de wandeling te brengen. Brengen ook langs een sjaal om je nek te dekken.
  2. Weet dat de gelaagdheid is de sleutel. Het is erg belangrijk dat je laag uw kleren, en als het weer om een ​​beetje warmer dan je verwacht, kun je gewoon verwijderen van de buitenste lagen totdat u vertrouwd bent met de temperatuur zijn. Gelaagdheid maakt het ook mogelijk de warmte te verdrijven, en vermindert de ophoping van vocht op je lichaam.
  3. Begin met een lichtgewicht, lange mouwen shirt en broek voor je ondergoed. Het is slim om ondergoed, dat is gemaakt van synthetisch materiaal zoals polypropyleen in plaats van gewone katoen kiezen. Dat komt omdat polypropyleen is in staat om transpiratie lont uit je lichaam, en dus zal helpen voorkomen dat je gedrenkt in je eigen zweet tijdens het wandelen. Een alternatief voor deze kunststof is zijde, aangezien dit type van materiaal kan drogen zeer snel.
  4. Na het ondergoed, draag dunne wandelen broeken en shirts, bij voorkeur gemaakt van wol. Wol is ideaal omdat het in staat te drogen zeer snel en het is een geweldige isolator. Een alternatief voor wol is fleece. Als je verwacht om een ​​beetje nat te krijgen tijdens de wandeling, als je nodig hebt om te waden in een rivier bijvoorbeeld, is het een goed idee om broek die waterdicht zijn, zoals Gore-Tex broek te dragen. Naast het feit dat waterdicht, ze zijn ook winddicht en ze houden vocht weg uit je lichaam.
  5. Vervolgens draag een jasje of een vest. Deze items zullen u helpen behoudt uw lichaamswarmte. Op te halen uit een jas, kies iets dat een kap heeft, en bovendien moet het verlengen langs je taille. Het moet ook waterdicht en ademend, en mag ook windbestendig zijn. Tot slot, kies er een die is niet te omvangrijk, dus in het geval je nodig hebt om het weg te pakken in je rugzak zal het een gedoe om dat te doen niet.

Daar heb je het

Hoe te kleden voor koel - weer wandelen. Bedek je lichaam goed.
Hoe te kleden voor koel - weer wandelen. Bedek je lichaam goed.

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop u zou kunnen kleden voor koel-weer wandelen. Vergeet niet, het is zeer belangrijk dat je echt je lichaam te beschermen tegen de elementen zo veel als je kunt. Proberen uit te vinden op voorhand de weersomstandigheden in het gebied dat u van plan bent om te wandelen in, en zodra u bereid bent om deze voorwaarden onder ogen, zou je in staat om uw wandeling beter te genieten. Veel succes, en hoop dat dit je geholpen!