O2s

Hoe te kleden op volle heupen minimaliseren

Je kunt niet een perfect figuur als je full heupen

Je kunt niet een perfect figuur als je vol heupen. Maar in ieder geval, kan je mensen zien een perfect figuur in u door uw volledige heupen minimaliseren. De truc hier is het gebruik van de kracht van de illusie. Gelukkig hoef je niet naar een tovenaar om dat te doen zijn. Volg gewoon adviezen modeontwerpers 'en je zult zien, zult u zo fantastisch uitzien alsof je dat supermodel figuur.

Perfecte jurken voor volle heupen

Je kunt niet dragen van een spijkerbroek en t-shirt voor altijd. Soms, je wilt proberen op een leuke jurk, maar je weet niet welke te kiezen.

Werkelijk

Eigenlijk jurken zijn de beste en meest sexy voor vrouwen met volle heupen. De jurk alleen zal al minimaliseren uw heupen. Maar om het een mooier tintje te geven, beter kiezen voor een jurk die je taille zal benadrukken. Dit zal evenwicht geven aan de borst en heupen gebied, waardoor u de sexy rondingen.

Hoe te kleden op volle heupen minimaliseren. Perfecte jurken voor volle heupen.
Hoe te kleden op volle heupen minimaliseren. Perfecte jurken voor volle heupen.

Jurk met empire-taille zal uw borsten te benadrukken terwijl het maken van je taille kleiner. U kunt ook een band net onder de borst dezelfde illusie krijgen.

Probeer jurken met lief en v-hals

Probeer jurken met lief en v-hals. Deze stijlen zal je slanker. Geef strapless jurken een keer te proberen, ook. Zolang het heeft volledige rok die valt op de bodem, zult u zeker uw heupen slanker lijken. Bedrukte jurken zijn goed ook, zolang ze niet in teveel details komen.

Broek voor de grotere heupen

Draag nooit skinny jeans als je vol heupen. Deze zullen alleen maar benadrukken uw volledige heupen. In plaats daarvan, dragen boot-cut jeans. Deze hebben breder en recht afgesneden voor de benen, welk deel van uw lichaam zal balans. Nee tegen hoge taille broek ook omdat dit zal alleen geven de nadruk op het middengebied. Lage taille is de beste voor je figuur.

Elke kleur van de broek is oke, ook. Gewoon niet te proberen er een patroon broek, omdat ze zal je voller uitzien.

Bij het dragen van broeken, houd in gedachten dat je een mooie top te dragen om de broek ziet er leuk uit. Wat ook top is oke zolang het dekt tot de lagere heupen.

Tops Fuller heupen '

Of het dragen van broek of rok, je moet altijd de perfecte top voor deze. U kunt minimaliseren uw heupen door het dragen van V-hals tops. De V-hals moet een aantal leuke details moeten dus de ogen naar boven in plaats van naar beneden richten. Nogmaals, probeer je lichaam een ​​goede vorm door het dragen van een grote band net onder de borst te geven.

Je kunt niet een perfect figuur als je full heupen. Broek voor de grotere heupen.
Je kunt niet een perfect figuur als je full heupen. Broek voor de grotere heupen.

Accessorize tot volle heupen minimaliseren

Als finishing touch, zou je wilt wat accessoires hebben op de top van je jurk. Brede riemen met print of niet zal zeer nuttig zijn om nadruk te leggen op je taille. Kies metallic kleuren voor riemen want dat glanzende kleur zal meer aandacht schenken aan de taille.

Glanzend Jewelries zal groot zijn, ook. Het dragen van oorbellen en neckware kan helpen bij het minimaliseren volle heupen aangezien dat de focus op uw lichaam bovenste helft zal brengen.

Voor schoenen, beter gaan met hoge hakken. Dit geeft je extra hoogte plus een slanker illusie voor je figuur te geven.

Zien? Je hoeft niet echt om veel te oefenen om uw volle heupen te minimaliseren. Met de juiste keuze van kleding en accessoires, kunt u snel repareren van je probleem en uiteindelijk uw volledige heupen te minimaliseren.