O2s

Hoe te jeukende huid te behandelen

Jeukende huid tijdens de koude en warme maanden is erg vervelend

Jeukende huid tijdens de koude en warme maanden is erg vervelend, maar niet te spreken ongemakkelijk en gênant. Jeukende huid kan worden veroorzaakt door verschillende factoren. Sommige van deze zijn het weer, huidziekte, chemische stof in de huid producten, enz. Jeukende huid het meest geassocieerd met een droge huid. Gebrek aan vocht en een goede hydratatie bijdragen situatie. Gelukkig zijn er veel dingen die je kunt doen om de jeuk die je huid lijdt te verlichten. Dit artikel geeft je tips over hoe je jeukende huid te behandelen. Lees verder.

  • Gebruik over-the-counter topische geneesmiddelen. De reden waarom je huid jeukt is als gevolg van een huidziekte. Als dit zo is, raadpleeg dan uw arts en vraag om iets dat je kunt gebruiken om de jeuk te verlichten en helemaal te ontdoen van het. Als uw arts heeft voorgeschreven met een zalf, waakzaam bij de toepassing van het aan de oorzaak van de jeuk te verwijderen in een mum van tijd. Er zijn verschillende soorten medicijnen voor verschillende huidziekten, dus het is belangrijk om uw arts te raadplegen als eerste weten wat voor soort ziekte je hebt en welke medicatie om u te geven.
  • Hydrateren. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt hydrateren. Ten eerste, veel water drinken. Water hydrateert de huid en houdt het soepel en zacht, en voorkomt dat het opdrogen, waardoor de jeuk. Ten tweede, kunt u een aanvraag lotion. Lotion is een soort van moisturizer. Breng een ruime hoeveelheid na elk bad terwijl de huid nog vochtig van de douche. De lotion helpt tegen de jeuk. Ten derde, neem vitamine E. Vitamine E maakt de huid zacht en gezond, dus het wegwerken van eventuele jeuk of droogheid. En tot slot, neem een ​​warm bad en sluit de douchedeur. De stoom van het warme water zal worden geabsorbeerd door de huid, zal het de huid zacht en zal zich te ontdoen van de jeuk.
  • Vermijd extreme weersomstandigheden. Als het weer is te heet of te koud, blijf dan thuis als je niet nodig hebt om uit te gaan van het huis. Als je dat doet, zorg ervoor dat u de juiste kleding te dragen. Koude en warme weersomstandigheden kan uw huid droog en schilferig, dat is erg jeuken. De vlokken zijn dode huidcellen die loskomen van de huid.
  • Gebruik de juiste kleding. Als je armen jeukende zijn, niet kleding die ruwe dragen. Ze zullen alleen maar erger maken. Draag zachte kleding gemaakt van katoen, waar ze niet wrijven tegen uw huid.


Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is beter dan genezen, of zo zeggen ze, dus het is belangrijk om je huid gehydrateerd en gehydrateerd. Wacht niet totdat het droog en jeukerig om iets aan te doen. Mooie en stralende huid zal stimuleren uw zelfvertrouwen. U kunt dragen al uw favoriete kleren en jurken, zonder zich zorgen te maken over je huid.

Hoe te jeukende huid te behandelen. Gebruik over-the-counter topische geneesmiddelen.
Hoe te jeukende huid te behandelen. Gebruik over-the-counter topische geneesmiddelen.

Als u hebt geprobeerd alle tips bij de behandeling van jeukende huid, maar nog steeds zie geen verbetering, is het tijd voor u om naar een dermatoloog. Huid jeuk kunnen de eerste tekenen van iets ernstigers, zoals huidkanker.