O2s

Hoe te hawaii familie - uitstapjes te plannen

Met zijn witte zandstranden, weelderige bergachtige vegetatie, mystieke geschiedenis en vrolijk "aloha spirit," Hawaii is ongetwijfeld een magische plaats. Plus, er is zoveel te doen op de eilanden: surfen, snorkelen, wandelen, vliegen in een helikopter, touring wijngaarden, het ervaren van een authentieke luau-of gewoon zandkastelen bouwen op het strand.

Hoe te hawaii familie - uitstapjes te plannen. Kan niet kiezen slechts een?
Hoe te hawaii familie - uitstapjes te plannen. Kan niet kiezen slechts een?

De 50 e staat is al lang een populaire huwelijksreis bestemming, maar de Hawaiiaanse eilanden zijn ongelooflijk aantrekkelijk voor gezinnen, ook. Het is misschien een lange adem van het vasteland, en het is zeker niet een goedkope vakantie optie, maar denk aan de geweldige ervaringen u en uw gezin kunnen delen op deze prachtige tropische eilanden.

Als u van plan bent een familie-uitstapje naar Hawaï, eens naar deze tips:

 1. Kies een eiland. Wil je op de hoogte blijven kosmopolitische Waikiki Oahu's Beach of de afgelegen ligging van Molokai ervaren? Elk van Hawaï de zes grote eilanden-Hawaii (Big Island), Oahu (thuisbasis van de hoofdstad, Honolulu), Maui, Kauai, Molokai en Lanai-heeft zijn eigen persoonlijkheid. Onderzoek ze allemaal om te bepalen welke het beste zou kunnen uw gezin past. De Hawaii Bezoekers en Congres Bureau De website is een goede plek om te beginnen: Gohawaii .

  Opmerking: Een reis naar Hawaï kan een lange vlucht voor de meeste gezinnen zijn. Als je zenuwachtig flyers op de reis, probeer dan deze tips om vliegangst te overwinnen .

 2. Kan niet kiezen slechts een? van plan om twee of meer eilanden te bezoeken. Als je reist met kleine kinderen (voorschoolse leeftijd en jonger), kan het een deurklink van een stuk gemakkelijker om af te schuilen in een locale en alleen uitpakken keer. Maar als je kinderen ouder zijn en je avontuurlijk bent, overweeg accommodaties op een of meer eilanden. Het is gemakkelijk om van het ene eiland naar het andere springen met Interisland vluchten op dragers zoals Hawaiian Airlines en Aloha Airlines .

  Van plan om twee of meer eilanden te bezoeken. Boek een condominium.
  Van plan om twee of meer eilanden te bezoeken. Boek een condominium.

  Of neem een ​​oceaan cruise naar vele havens van de oproep te raken. Princess, Noorse en Carnaval zijn slechts drie cruisemaatschappijen die Hawaiian routes aan te bieden. Op die manier kunt u nog steeds uitpakken een keer, maar ook de ervaring van de diversiteit van de verschillende eilanden.

 3. Boek een condominium. Hawaii is niet een vakantie bestemming voor de echte budget-minded reiziger. Verwacht te veel te besteden voor excursies, maaltijden in een restaurant en gas voor uw huurauto (zie hieronder).

  Een manier om geld te besparen is door het afziet van een hotelkamer en een verblijf in een een-of twee-slaapkamer condominium met een volledige keuken. Ontbeten in uw condo, op te slaan middag picknick bevestigingen in uw koelkast en sla uw dollars voor meer upscale uiteten. Een Internet zoek naar "Hawaii Vacation Rentals" zullen opduiken honderden lijsten voor condominium resorts, waarvan er vele op of nabij het strand, met toegang tot zwembaden en andere hotel-achtige voorzieningen.

 4. Onderzoek activiteiten op het eiland. Veel dingen om te doen op Hawaii zijn echt once-in-a-lifetime ervaring. Hoe vaak heb je de mogelijkheid om een ​​helikoptervlucht over te nemen een uitbarstende vulkaan? Of snorkelen met gigantische zeeschildpadden? Neem de tijd om wat online onderzoek te doen om te bepalen welke activiteiten zijn beschikbaar op het eiland die je hebt gekozen, zodat je a) zal niet zo worden overspoeld met opties als je aankomt en b), makkelijk te budgetteren dienovereenkomstig.
 5. Huur een auto. Tenzij je alleen van plan op een verblijf bij uw hotel of condo-appartement, zult u waarschijnlijk willen een auto om de beste te verkennen het eiland. Tuurlijk, bussen kunt u nemen om het merendeel van de toeristische bestemmingen, maar als je niet wilt worden gekoppeld aan een publiek-transit schema, of u liever een beetje te verkennen buiten de gebaande paden, zult u wilt uw eigen voertuig. Dit geldt met name als je logeert bij de grotere eilanden van Oahu, Kauai, Maui en de Big Island genoemd.
 6. Houd de verwachtingen onder controle. Het nemen van een familie-uitstapje naar Hawaï is een big deal. Het is waarschijnlijk elk gezinslid heeft lang gewacht deze vakantie, en je hebt besteed veel geld om het te-dus boek iedereen beter plezier te hebben, verdorie!

  Maar vergeet niet dat wanneer je reist, dingen mis kunnen gaan. Je zou kunnen missen van een vlucht, het autoverhuurbedrijf uw reservering verliest, krijg je verbrand of iemand komt naar beneden met een buikvirus. Probeer niet aan de verwachtingen te hoog in te stellen of naar de "perfecte" familie vakantie te creëren benadrukken. Immers, wat er ook gebeurt (goed of slecht), zal u en uw gezin beleven het allemaal samen-op een prachtig, tropisch eiland om op te starten! Lach veel, en je zult thuis te komen met veel geweldige vakantie herinneringen.