O2s

Hoe te gedragen op een bowlingbaan

Als u op zoek bent naar een ontspannen avondje uit, dat is niet mooi en duur, maar echt leuk en plezierig, dan is een reis naar een bowlingbaan kan uw kopje thee zijn. In werkelijkheid, bowling is een verleden tijd die wordt begunstigd door mensen van alle leeftijden en nationaliteiten. De sport is leuk terwijl het geven van een lucht om de concurrentie. Nu, net als alle andere sporten, kegelen vereist bepaalde manieren en decorum. Dus de volgende keer dat je gaat bowlen, zorg ervoor dat u bekend bent met deze gepast gedrag zijn, terwijl binnen de instelling en als je bezighouden met de sport.

  • Reserveringen. Bowlingbanen hebben gewoonlijk steegjes te lopen in klanten echter, is het altijd aan te raden om de vestiging bellen en behoudt zelf een plek om te spelen inch Als de instelling is vol met mensen en je komt in zonder reservering, kan je jezelf uren wachten een rijstrook te krijgen om op te spelen. Sommige mensen houden niet van wachten en kan geïrriteerd en gefrustreerd met de situatie. Om dit te vermijden, zorg ervoor dat op te roepen de bowlingbaan om een ​​rijstrook voor uw feest of eenvoudig om te controleren of de plaats vol behouden.
  • Orde. Zodra u de bowlingbaan, mosey voer op naar de toonbank en het verzoek om een ​​rijstrook. Als u een reservering hebben, dan moeten ze het hebben op uw systeem en u naar de rijstrook kort. Als u een wandeling in, moet u mogelijk even wachten tot ze je een baan kunt toewijzen. Aan de andere kant, als het hotel vol is en u wilt toch uw vulling van de sport te krijgen, vraagt ​​de begeleider om u op de wachtlijst om een ​​baan te krijgen. Wees geduldig en respectvol met de begeleider.
  • Schoenen. Bowlingbanen normaal gesproken een speler een bepaald type schoen te dragen bij het spelen in hun banen. Ze zullen nooit toestaan ​​dat een speler neemt een rijstrook draagt ​​sneakers of leren schoenen, want dit kan de rijstrook beschadigen en kan zelfs de oorzaak van u krijgen van een enkelblessure te zijn. Dus, zodra een rijstrook is toegewezen aan u, zorg ervoor om een ​​paar bowlingschoenen te huren voor jezelf van de teller. Vertel de klerk uw grootte en wachten tot hij je een paar te vinden. Maak je geen zorgen, de meeste bowlingbanen ontsmetten hun bowlingschoenen regelmatig. U kunt uw eigen paar mee ook, maar zorg ervoor dat laat de griffier of verzorger weten dat u uw eigen.
  • Bal. Als u bracht uw eigen bal, dan hoeft u niet langer aan de rekken zoeken naar een bal die je kunt gebruiken. Als u niet kiest voor een goed formaat bal uit de rekken en rustig breng hem mee naar je baan.
  • Kom. Bij bowling, zorgen er altijd voor dat de rijstrook naast je niemand over om de bal naar beneden rollen zijn of haar respectieve rijstrook zal hebben. Dit is een traditionele hoffelijkheid en een veiligheids-regel. Als de rijstrook naast je heeft een persoon over om zijn bal te rollen, te wachten tot hij klaar voor het doen van uw zaak.

Hoe te gedragen op een bowlingbaan. Reserveringen.
Hoe te gedragen op een bowlingbaan. Reserveringen.

Na uw bowling sessie, de terugkeer van de schoenen en de bal van waar je ze en betalen voor de tijd die u gebruikt bij de balie. Zorg ervoor dat u al uw spullen van de rijstrook die je gebruikt, zodat de volgende partij die het zal gebruiken geen moeite bowlen zal hebben te verwijderen.