O2s

Hoe te flirterige ogen te creëren

Zoals het spreekwoord zegt

Zoals het spreekwoord zegt, "de ogen zijn de ramen van de ziel". Terwijl dat misschien wel waar, kan de ogen zijn een fantastisch hulpmiddel om allure mannen. Ja, roept alles wat je vrouwen die er zijn in de houding. De ogen kan een krachtig hulpmiddel voor een vrouw op zoek te wagen in de wilde wereld van flirten zijn. De look die u kunt trekken uit kan sturen verschillende signalen en als je flirten met een man, dit kan het verhaal vertellen teken dat waarschuwt hem dat je geïnteresseerd bent of gewoon wilt spelen rond. Aftrekken van de flirt ogen kan soms een uitdaging geworden; iedereen met recht mascara en eyeliner op schade kunnen aanrichten. Dit gezegd zijnde, hier zijn enkele tips over hoe u uw ogen glitter te maken met de glans van flirten.

  • Krul de wimpers. Je kunt jumpstart het proces krullen je wimpers. Dit zal uw kijk een beetje meer dynamisch en zal een soort twinkeling in je ogen te creëren. Krijg een wimperkruller en start curling die wimpers vanaf de wortel. Druk er bij de wortels en onderhouden van de houding gedurende ongeveer 15 seconden. Dit laat je wimpers kijken langer en curling omhoog.
  • Lijn de ogen. De volgende stap is het toepassen van eyeliner. Op dit punt, het kiezen van de juiste kleur is van de essentie. U wilt uw ogen met roken en warm en de manier om het te doen is het toepassen van een donkere kleur te kijken. U kunt gebruik maken van een potlood of vloeibare liner. Toepassen op je oogleden, het opsporen van de grenzen van de deksels en de ogen. Start binnen te gaan. Bij het bereiken van de buitenste rand, vooral de hoek van elk oog, de liner af met een abrupt maar zachte opwaartse beweging om een ​​kat-achtige gloed te creëren.
  • Breng de schaduw. Eyeliner en gekrulde wimpers zal niet genoeg zijn. Op dit punt, wil je oogschaduw toe te passen op de eyeliner hebt toegepast eerder te verbeteren. U wilt een schaduw lijkt op de eyeliner kleur te kiezen. Borstel het op uw oogleden licht.
  • Werk af met mascara. Breng mascara voor dikkere en weelderiger wimpers. Dat zal de flirterige look. Zorg ervoor dat wanneer u deze toe te passen, dat het gelijkmatig wordt verdeeld. Je wilt niet klodders mascara op een bepaald gedeelte. Gebruik een zweep kam te proberen om zelfs uit de mascara.
  • . Overweeg het toevoegen van valse wimpers Helaas zijn sommige vrouwen niet gezegend met dik en lange wimpers en zelfs met de liner en mascara zij van toepassing zijn, ze gewoon niet bereiken wat ze willen. Als dit het geval is met u, dan kunt u wilt toevoegen valse wimpers te dikken en uw bestaande verlengen wimpers. Zorg ervoor dat de faux wimpers niet te dik of niet te voor de hand liggend ook.


Hoe te flirterige ogen te creëren. . overweeg het toevoegen van valse wimpers.
Hoe te flirterige ogen te creëren. . overweeg het toevoegen van valse wimpers.

Nu, als alles is gedaan, zal je ogen nu kijken flirterige en is absoluut schitterend. Dit is echter niet het einde ervan. Voor het losmaken van de flirtende blik, moet u houding. Vertrouwen gemengd met speelsheid is wat je zou moeten tonen. Versterk je toestel met spurts van knipoogt, en de mensen zullen in de rij staan ​​alleen maar om je een drankje aanbieden.