O2s

Hoe te fleuren uw ogen

Donkere kringen en wallen in de ogen verschijnen als gevolg van ouderdom

Donkere kringen en wallen in de ogen verschijnen als gevolg van ouderdom, gebrek aan slaap, gebrek aan water, droogte van de huid en natuurlijk stress. Om dit te kunnen controleren, is het belangrijk voor u om te weten dat de huid van uw huid onder de ogen en oogleden heel weinig talgklieren bevatten. Dit maakt de huid er meer vatbaar voor droogheid, schilfering en zelfs verkleuring. Bovendien, ook de spieren rond de ogen voortdurend bewegen wanneer je lacht of lachen, dus de tendens is dat de zijkanten van je ogen te kreuken. Dit kan storend zijn, maar je hoeft geen zorgen te maken. Er zijn een heleboel manieren om dit probleem te beheersen en hier zijn enkele van de tips te fleuren uw ogen.

Hoe te fleuren uw ogen. Gebruik een in het oog gel of oogcrème.
Hoe te fleuren uw ogen. Gebruik een in het oog gel of oogcrème.

  • Drink veel water. Je moet het water te hydrateren uw lichaam en huid. Dit is erg belangrijk omdat het water kan voorkomen wallen als je wakker wordt in de ochtend. Zorg ervoor dat u dagelijks minstens 8 glazen water. Vermijd het drinken van diuretica, hoewel, zoals alcoholische dranken en koffie, omdat deze kunnen bijdragen tot uitdroging.
  • Gebruik een in het oog gel of oogcrème. Voor het slapen gaan, is het belangrijk om oog-gel of een eye-crème rond de ogen. Echter, je moet voorzichtig zijn bij het kiezen van een oogcrème. Het is belangrijk dat de oogcrème geen of heel weinig water. Het watergehalte zal verder wallen veroorzaken, dus je moet het etiket te controleren alvorens te kopen. Om u te helpen de crème dringen in de huid, kunt u een gekoelde washandje plaatsen over je ogen voor ongeveer drie tot vijf minuten voor het aanbrengen van de oogcrème.
  • Gebruik een concealer. Om u te helpen camoufleren de donkere kringen en vouwen in uw ogen, is het het beste het toepassen van een lichte concealer. Dep concealer op de donkere gebieden, en zorg ervoor dat de toon je huidskleur past. De kleur of toon van de concealer is erg belangrijk voor het te mengen in het oog.
  • Gebruik een lichte crème op basis van oogschaduw. Voor gezwollen ogen, is het het beste gebruik maken van een crème op basis van eye-shadow. Gewoon schar een dunne laag poeder op je ooglid, breng daarna een lichte crème op basis van eye-shadow.
  • Gebruik witte eye-liner. Wit, parel of roze eye-liners zal uw ogen groter doen lijken. Het enige wat u hoeft te doen is een dunne laag binnen de rand van je ogen. Zorg ervoor dat de onderste rand van je oog goed is geschetst om een ​​beter effect te creëren. Het toepassen van een witte eye-liner zal ook helpen camoufleren de roodheid van je oog.
  • Gebruik mascara. Het toepassen van mascara zal verlengen je wimpers en zal zeker helpen fleuren uw ogen. Het is belangrijk om toe te passen op zijn minst 2 lagen, vooral als je dunne wimpers. U kunt ook van toepassing zijn van de mascara op-onder en boven om te helpen dikker je wimpers. Gebruik vervolgens een zweep krultang of een lepel om te helpen buig je wimpers.

Vergeet niet dat de sleutel tot het hebben van een gezonde huid is een gezonde en evenwichtige voeding, en slaap genoeg. Maar als uw levensstijl laat je niet genoeg krijgen van deze, zou je beauty producten die droogheid en schilfering van de huid wordt voorkomen gebruiken.