O2s

Hoe te cyprus te bezoeken met de fiets

Cyprus is een enorm eiland tussen Turkije en Griekenland

Cyprus is een enorm eiland tussen Turkije en Griekenland. Het eiland is sereen en panoramisch, waardoor het een geschikte fiets site. Het is raadzaam om een ​​fietstocht van april tot oktober, want het weer is zonnig en ideaal voor fietstochten. Ride on verharde paden of ruwe paden in de bossen en bergen. De paden hebben verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden. Kies een parcours dat je vaardigheden past. U kunt ook hen voor extreme avontuur. Als dit klinkt als uw kopje thee, lees de onderstaande richtlijnen voor tips over hoe u het meeste uit uw fietstochten volledig te doen rond Cyprus:

  • Bezoek Cyprus vakantie gids aan de lijst van fietspaden te krijgen. Kies uit 39 fietspaden die verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden hebben. Begin met de gemakkelijkste weg en geleidelijk opbouwen van een ritme. Klik op de naam van uw favoriete route naar het terrein details en de fiets type dat past bij dat spoor weer te geven. De website heeft ook links naar accommodatie en het boeken van vluchten.
  • Controleer de conditie van uw fiets. Na het bepalen van de juiste fiets voor de trekking, controleer alle onderdelen van de fiets die je zult gebruiken. Uw fiets moet in tiptop conditie een week voor de rit. Zelfs als je een fiets huren, controleer de conditie voordat u op reis.
  • Bezoek Villas 4 vakanties online site . Vanaf deze site kunt u diverse fietsen pakketten. Kies een pakket dat zich bezighoudt met racefietsen, mountainbikes en familie uitjes. Fietsgidsen zijn online beschikbaar om te dienen als je gaat fietsen. Ze verdubbelen als gidsen en op hetzelfde moment, als een extra veiligheidsmaatregel voor het geval er iets ongewenst met je gebeurt, terwijl je op het spoor. De Tochni kaart en de fiets centrum locatie is ook te vinden op de website.
  • Ontvang een lijst van activiteiten die je kunt doen in Cyprus. Integreer museumbezoeken en sportieve activiteiten, zoals vissen, golfen en paardrijden om uw reis. Er zijn ook gezondheid en massage spa's die reizen stress en vermoeidheid kunnen verlichten. Cyprus is ook een voorkeur locatie keuze voor retraites en workshops, want er zijn tal van vergaderzalen die daar beschikbaar zijn. U kunt eenvoudig mengen plezier met het bedrijfsleven in Cyprus. Ook, vergeet dan niet om Tochni Tavern bezoeken. Ze serveren traditionele authentieke Cypriotische gerechten.
  • Huur een villa of een appartement in Cyprus. Dit is perfect als u van plan bent een verlengd verblijf. Check tarieven online om kosten te anticiperen. Dit soort gegevens kunnen ook worden benaderd via de Villas 4 Holidays website. Vergelijk aanbiedingen voor bevestiging van een reservering. Voor reserveringen kunt u bellen, faxen of e-mail. Bel uw favoriete hotel weken of maanden voordat een slot te garanderen.
  • Vroege Boek je vlucht als je met het vliegtuig reist. Doe dit om kortingen en promo's van de luchtvaartmaatschappijen te krijgen. Om verder te besparen op de kosten, kunt u ook een fiets huren als je middelen om rond de plaats in plaats van vaak rijden taxi's.


Het is zeker dat je veel stops maken als u meerijden

Hoe te cyprus te bezoeken met de fiets. Controleer de conditie van uw fiets.
Hoe te cyprus te bezoeken met de fiets. Controleer de conditie van uw fiets.

Het is zeker dat je veel stops maken als u meerijden. Er zijn veel winkels langs de weg die souvenirs van verschillende soorten te verkopen. Koop er een voor jezelf en voor je dierbaren.