O2s

Hoe te cornrows met accessoires

Cornrows zijn een gevlochten kapsel dat de geplante rijen van maïs in het ontwerp nabootst. Cornrows kan eenvoudig of complex, afhankelijk van de kapper. Veel tijd wordt besteed aan het plannen van de stijl van cornrows. De beslissing om al dan niet hair extensions toe te voegen aan de gevlochten stijl, is een persoonlijke keuze. Om te voorkomen dat het uiterlijk fris, is het belangrijk om te begrijpen hoe cornrows accessoires.

De eerste stap om te overwegen wanneer accessorizing cornrows

De eerste stap om te overwegen wanneer accessorizing cornrows, is te beslissen wat haar accessoires zijn het meest flatterend. Cornrows kan worden aangekleed door allerlei haaraccessoires. Voeg linten. Koop lint in spoelen op een ambacht of hobby sectie. Lengtes van lint in kleuren en patronen die coördineren met verschillende outfits zijn geweldig. Binden ze aan het eind van de vlechten, verzacht de gevlochten stijl.

Hoe te cornrows met accessoires. De eerste stap om te overwegen wanneer accessorizing cornrows.
Hoe te cornrows met accessoires. De eerste stap om te overwegen wanneer accessorizing cornrows.

Einde van cornrows kan worden vastgemaakt met behulp van decoratieve pinnen. De cornrow vlechten kan worden gevlochten in een Franse vlecht en beveiligd met een stijlvolle metalen clip.

Cornrows kan ook worden accessorized door het dragen van sieraden

Cornrows kan ook worden accessorized door het dragen van sieraden. Overweeg het toevoegen van een paar oorbellen of een ketting bij het dragen van cornrows. Middelgrote tot grote hoepel oorbellen zijn een goede keuze. Ook sierlijke bungelende oorbellen zijn een andere optie. Heeft u altijd al conservatief met oorbellen, nu is het tijd om te gaan vet! Bouw een verzameling van oorbellen te coördineren met uw cornrow stijl. Experimenteer door te proberen op verschillende paren oorbellen totdat je hebt gevonden het paar dat uw stijl stemming past.

Accessorize cornrows door het toevoegen van een bloem aan een kant

Accessorize cornrows door het toevoegen van een bloem aan een kant. Dit is een zeer tijdloze uitstraling. Het is niet alleen voorbehouden voor gekruld haar. U kunt het werk van de look met cornrows. Hier is hoe het te doen. Aankoop kunstbloemen uit de ambachtelijke gedeelte van een winkel, of zelfs een hobby winkel. Coördineren van de stijl van bloem met de kleur van je outfits. Kies uw favoriete bloem, of zelfs favoriete kleur. Rose, madeliefje, orchidee, zijn slechts een paar van de bloemen die je kunt gebruiken om cornrows accessoires. Zodra u de kunstbloem, verwijder de lamp uit de stam. Plaats een haarspeld in de bloem en speld de bloem aan beide zijdelen van je hoofd. Voila! Je hebt een unieke en op maat gemaakte accessoire voor uw cornrows stijl.

Een andere manier om cornrows accessoires is het gebruik van makeup

Cornrows kan ook worden accessorized door het dragen van sieraden. Accessorize cornrows door het toevoegen van een bloem aan een kant.
Cornrows kan ook worden accessorized door het dragen van sieraden. Accessorize cornrows door het toevoegen van een bloem aan een kant.

Een andere manier om cornrows accessoires is met het gebruik van make-up. Hoewel sommige uitzicht cornrows als een simplistische stijl, kunnen deze altijd worden opgeknapt. Make-up kan het frame van uw gezicht en kan het uiterlijk van cornrows te verzachten. Zorg ervoor dat uw wenkbrauwen worden verzorgd. De wenkbrauwen hoeven niet te overdreven worden geplukt en gestileerd. Nette wenkbrauwen verbeteren van de algehele look. Borstel de wenkbrauwen en tweezed dolende haren. Breng oogschaduw in een zachte schaduw. Breng een zacht licht lipgloss of lippenstift.

Accessorize cornrows in lagen. Combineer linten, clips, haaraccessoires, sieraden en make-up voor uw beste look.