O2s

Hoe te concealer van toepassing

Heeft u vlekken

Heeft u vlekken, donkere vlekken, puistjes of andere ongewenste plekken in je gezicht? Zijn werk, school en sociale leven getroffen zijn door deze ongewenste plekken? Je bent niet de enige die dit probleem. Miljoenen over de hele wereld lijden onder de dezelfde. Je hoeft niet te veel zorgen te maken over dit probleem, omdat een eenvoudige concealer kan verstoppen deze plekken. U hoeft alleen maar het juiste gebruik van concealers weten om het gewenste effect, dat wil zeggen, het verbergen van die ongewenste puistjes van het publiek te bereiken. Concealers zal ook uw gezicht er vlekkeloos en glad. Hieronder zijn de stappen over hoe je concealer toe te passen.

  1. Waar aanvragen? De eerste vraag die zou komen om de geest van iedereen is, waar van toepassing concealer. Breng concealer in vlekken onder je ogen en rond de neus. Dit zijn de gebieden is, omdat de genoemde gebieden zijn de gebruikelijke plaats waar ongewenste plekken komen meestal en waar ongelijkmatige toon huid vaak gebeurt.
  2. Kijk voor de juiste schaduw. Voor het aanbrengen van concealer, een cruciale stap is het bepalen van de juiste kleur die je huid nodig heeft. Vergeet niet dat bij het gebruik van concealers is het doel om die ongewenste plekken te verbergen en te glad uit de huid en maakt het zo foutloos mogelijk te maken. Dit zou niet mogelijk zijn als de schaduw van de concealer niet natuurlijk uitzien op uw huid. Gebruik de schaduw vergelijkbaar met de jouwe of het dichtst bij uw ski. Het is het beste om te gebruiken concealers lichter is dan je huid.
  3. Gebruik uw vinger. Bij de toepassing van concealer, gebruik dan uw vinger, zodat u kunt nauwkeurig te passen op de juiste plekken.
  4. Breng de concealer in verschillende punten. Bij de toepassing van een concealer, toe te passen in verschillende punten in de omgeving. Niet te verzadigen een plek.
  5. Niet wrijven. Nu de concealer is in de juiste plaatsen, alles wat je nodig hebt is een finishing touch. Doe de final touch door te tikken op de concealer overal, en niet door te wrijven. Volgens make-up experts is dit de beste manier om een ​​concealer toe te passen.
  6. Final tips. Bij de toepassing van een concealer, direct zet het aan de oneffenheden, puistjes en donkere vlekken die je huid wilt. Denk er altijd aan om goed te mengen met uw huid. Anders zal de verdeling ongelijkmatig zijn. Het effect is dat, in plaats van iets te verbergen lijkt het dat je iets te markeren. Met betrekking tot de kleur van de concealer, is het altijd het beste om te gebruiken concealers die paar stappen aansteker die uw werkelijke kleur, als je kunt donkerder te maken door het toepassen van meer.

Hoe te concealer van toepassing. Kijk voor de juiste schaduw.
Hoe te concealer van toepassing. Kijk voor de juiste schaduw.

Mannen en vrouwen zijn beiden lijden aan het probleem veroorzaakt door de puistjes, donkere vlekken, vlekken en andere ongewenste plekken in onze gezichten. Ze zijn nu, meer dan ooit, even bezorgd over deze ongewenste plekken. Mere puistjes en vlekken doet geen afbreuk aan iemands vertrouwen. Eigenlijk zou dit geen probleem te zijn omdat concealers kan nu worden gebruikt. Het kan niet wegnemen die puistjes, maar in ieder geval kan ze te verbergen voor het publiek alsof er niets bestaat. Men kan terugwinnen zijn vertrouwen, zonder de noodzaak van het ondergaan van een speciale medische hulp-net een goede kennis van het juiste gebruik ervan is voldoende om terug te winnen wat je verloren.