O2s

Hoe te citroenazijn gezicht luchtverfrisser maken

Na een lange dag in de zon en uit het huis

Na een lange dag in de zon en uit het huis, is het gezicht blootgesteld aan tal van chemicaliën en harde elementen die hun tol kan nemen op de huid. Dit resulteert in zwakke en dunne huid die gevoelig is voor acne en andere huidproblemen zoals vroegtijdige veroudering en rimpels rond de ogen en de hoek van de mond. Een citroen azijn gezicht luchtverfrisser is een geweldige manier om het vuil dat zich heeft opgehoopt op het oppervlak van de huid te verwijderen, zonder de gebruikelijke kosten die branded gezicht verfrissers hebben.

Citroensap

Hoe te citroenazijn gezicht luchtverfrisser maken. Citroensap.
Hoe te citroenazijn gezicht luchtverfrisser maken. Citroensap.

Citroensap. U moet een kopje citroensap halen. Selecteer mollig en rijp citroenen die de beste citroensap zal opleveren voor je gezicht. Verwijder het vel en plaats deze in een kleine kom. U kunt gebruik maken van de huid citroenschil die u kunt gebruiken om parfums te maken of om geuren toe te voegen voor uw citroen azijn gezicht luchtverfrisser halen. De pulp moet worden gemalen met behulp van een sapcentrifuge of een keukenmachine. Gebruik kaasdoek om de pulp te verwijderen. Je moet eindigen met pure citroensap.

Azijn

Azijn. Combineer het citroensap met een kopje azijn. Er zijn verschillende soorten azijn die u kunt gebruiken. Cane azijn en witte azijn zal werken. U kunt ook gebruik maken van speciale azijnen die gemaakt zijn van diverse andere vruchten en granen. Houd er echter rekening mee, dat sommige speciale azijn moet eerst worden verdund, omdat deze zijn erg sterk en kan aanzienlijk opwarmen je gezicht.

Afzwakken. Het citroensap en de azijn combinatie zal verwijderen van de olie uit het gezicht en terug te keren het gezicht zijn natuurlijke zure niveaus. Pure azijn en citroensap kunnen echter zeer hard op de huid. Om dit te verdunnen, moet u acht kopjes gedestilleerd water toe te voegen. Plaats al deze in een kleine kom en gebruik een lepel of pollepel grondig te combineren de ingrediënten.

Berging

Na een lange dag in de zon en uit het huis. Azijn.
Na een lange dag in de zon en uit het huis. Azijn.

Opslag. U kunt de citroen azijn gezicht luchtverfrisser door gieten deze in luchtdichte containers. Plaats de containers in de koelkast om de vloeistof koel en aangenaam te houden op het gezicht. Houd in gedachten dat de zure werking van zowel de citroensap en de azijn kan een zeer warm gevoel op de huid hebben, dat is de reden waarom het afkoelen van het mengsel in de koelkast is aan te raden, vooral voor mensen die nog nooit gebruik hebben gemaakt van de citroen en azijn gezicht luchtverfrisser voor.

Gebruik. Om het gezicht luchtverfrisser te gebruiken, gewoon spatten op de vloeistof in het gezicht na het wassen in de ochtend en in de avond. De geur van de azijn zal effectief worden tegengegaan door het citroensap en verdund door het gedestilleerd water. Door het toevoegen van in citroenschil, kunt u beter het verbeteren van de geur van het gezicht luchtverfrisser.

In plaats van de aankoop van het gezicht luchtverfrissers die kunnen kosten honderden dollars, een citroen en azijn gezicht freshener thuis. Kunt u ook deze op te slaan in zakken grote spuitbussen die u zal toestaan ​​om ons op te frissen tijdens de dag, wanneer en waar u ook bent.