O2s

Hoe te Biore porie reiniging strips te gebruiken

Biore Pore reiniging strips zijn de beste product dat u kunt gebruiken om snel te verwijderen mee-eters. Maar afgezien van mee-eters, kan het ook verwijderen overtollig talg op je gezicht en vuil dat je poriën verstopt. Bij gebruik een keer per week voor slechts 10-15 minuten, bent u op uw weg naar een gezicht uit de buurt van mee-eters en porie-verstoppingen vuil. Lees dit artikel om uit te vinden hoe u effectief uw strips.

  • U kunt kopen Biore Cleansing Strips online, op drogisterijen, of zelfs Walmart en K-Mart. Pore ​​Cleansing Biore's Strip Combo Pack bevat twee strips. De ovale een die voor het gezicht en de onregelmatig gevormde een voor je neus.
  • Net als bij andere vormen van gezichts-producten, beginnen met het wassen van je gezicht grondig. U kunt gebruik maken van elke vorm van het gezicht wassen, of het merk van uw voorkeur. Veeg je gezicht, maar houd het een beetje vochtig.
  • Laten we zeggen dat we de Combo Pack, dat bestaat strips voor zowel neus en gezicht bevat gebruikt. Begin met de ovale strip. Langzaam trek het duidelijke beschermende plastic. Inname van deze off zal onthullen de glanzende kant van de strip. Deze glanzende strip heeft lijm op het; niet te verwijderen van de lijm, omdat het is wat zal de strip stok te maken op je gezicht. Als u denkt dat uw gezicht is een beetje droog, zet een beetje water op, maar niet meer dan nat. Gewoon een beetje vocht zal doen en wees niet te boven nat je gezicht. Het idee is om gewoon bevochtig de lijm als een postzegel.
  • Neem de andere onregelmatig gevormde strip voor je neus. Doe dezelfde procedure. Maar voordat u de strip op je gezicht, zorg ervoor dat de zijde zal zijn op het puntje van je neus en richt hem op een lichte neerwaartse hoek. Blijf de strip wrijven op je neus en het glad te strijken totdat alle rimpels weg zijn.
  • Zodra beide de strips zijn op je gezicht, laat het zitten voor ongeveer 10 tot 15 minuten of tot de strips helemaal droog zijn.
  • Na 10-15 minuten, of wanneer de stroken helemaal droog zijn, bent u nu klaar om de strips te verwijderen uit je gezicht. Houd er rekening mee dat er twee manieren om de strips te verwijderen. Ze werken als een band-aid. Ten eerste kunt u gewoon verwijderen van de strip door snel rippen het uit je huid. Ten tweede, kunt u het heel voorzichtig. Het is allemaal hangt af van uw tolerantie of drempel voor pijn. Als uw huid raakt gemakkelijk geïrriteerd, dan misschien het verwijderen van het zacht is de manier om te gaan.
  • Zodra alle strips zijn verwijderd, kunt u weer je gezicht wassen om alle overtollige lijm die overbleven op je gezicht te verwijderen.

Sommige producten zijn zelfs effectiever als het wordt gebruikt met andere lijnen

Hoe te biore porie reiniging strips te gebruiken. U kunt kopen biore cleansing strips online.
Hoe te biore porie reiniging strips te gebruiken. U kunt kopen biore cleansing strips online.

Sommige producten zijn zelfs effectiever als het wordt gebruikt met andere lijnen. Reiniging strips Biore zal goed werken met gezicht wassen Biore's. Maar vergeet niet dat net als in alle andere producten die u gebruikt op je gezicht en je lichaam altijd, de ingrediënten voor de dingen die je kent zal leiden tot allergieën en irritaties te controleren. Als zullen er onverwachte reacties, stoppen met het gebruik en onmiddellijk en raadpleeg uw dermatoloog.