O2s

Hoe te betoveren rots in texas wandelen

Enchanted Rock

Enchanted Rock, zoals de naam al impliceert, is echt een van de meest interessante wandelingen kunt u deelnemen in Texas. Enchanted Rock's unieke kale koepel gemaakt van graniet is inderdaad een van de meer populaire toppen voor wandelaars. Enchanted Rock biedt ook een leuke plek om te klimmen rocken in Texas. Als u geïnteresseerd bent in wandelen Enchanted Rock in Texas, hieronder zijn manieren over hoe er te komen.

  • Rust jezelf. Wanneer u uit om Enchanted Rock wandelen, moet je eerst zorgen dat je goed voorbereid en goed uitgerust voor een dergelijke activiteit. Zorg ervoor dat je geen kwalen hebt en je kunt de inspannende tocht greep omhoog. U dient mee te nemen de volgende items: wandelstok, een EHBO-kit, een hoed, muggenspray, water, voedsel en snacks, stevige wandelschoenen, zonnebrand en een vuilniszak voor uw afval. Je moet ook zorgen voor een camera, zodat u de schoonheid van het landschap vast te leggen zodra je naar de top van Enchanted Rock.
  • Plan vroeg, vroeg beginnen. Plan uw wandeling zo vroeg mogelijk, zodat u niet te maken hebben met het publiek. Omdat Enchanted Rock is populair bezoekers hebben de neiging om massaal naar het gebied. Om veiligheidsredenen, het park sluit het af met andere bezoekers als het al zijn capaciteit heeft bereikt. Zorg ervoor dat je niet wordt afgesloten van het park en zijn er vroeg. U kunt ook uw wandeling te plannen tijdens weekdagen, zodat er rond zal minder park bezoekers.
  • Rijden naar het park. Uit Fredericksburg, rijden ten noorden van RM 965 voor ongeveer 17 mijl. U vindt de ingang van het park te vinden aan de linkerkant. Voer het park en blijven rijden totdat u de beek over te steken. Wanneer u een vork tegenkomt, slaat u rechtsaf en hier vindt u de parkeerplaatsen zien. U kunt er zeker van zijn dat uw auto hier veilig zijn, dus is het goed om uw auto te parkeren in dit gebied.
  • Beginnen wandelen. Wanneer u de parkeerplaats verlaat, neem de Parker Road, en ga naar het oosten voor 9 mijl naar FM 1378. Sla linksaf bij FM 1378 en blijven voor 2,5 mijl tot u FM 3286 te bereiken. Zodra je er bent, kunt u vervolgens de verschillende routes naar de belangrijkste rock. Er zijn vele paden van waaruit u kunt kiezen. Het wordt aanbevolen dat u de top trail eerste te nemen, zodat u snel kunt krijgen naar de top. Zodra je dit hebt meegemaakt, kunt u de lus spoor te volgen en te genieten van de sites terwijl u wandelen. Wilt u meer van de site te genieten, kunt u verder gaan en gaan wandelen off-trail. Er is weinig gevaar in te gaan off-cursus, maar zorg ervoor dat je terug bent voor het donker.
  • Geniet van het uitzicht. Zodra je de top bereikt, genieten van het uitzicht. Maak foto's voor de herinnering. Neem een ​​pauze en genieten van de schoonheid van de natuur.


Wandelen is een gezonde activiteit met een grote pay-off

Hoe te betoveren rots in texas wandelen. Plan vroeg, vroeg beginnen.
Hoe te betoveren rots in texas wandelen. Plan vroeg, vroeg beginnen.

Wandelen is een gezonde activiteit met een grote pay-off. Zodra je die top te bereiken en zie de schoonheid om je heen, wordt al het harde werk echt de moeite waard. Vergeet niet om altijd veilig te zijn als je gaat wandelen. Draag beschermende kleding te allen tijde, en zorg ervoor dat u het weer controleren, zodat u dienovereenkomstig kan aankleden. Als het regent, extra voorzichtig zijn, zoals rotsen glad kan vooral als het nat is. Probeer niet te wandelen tijdens de middag in de zomer, of je zult uiteindelijk ontwateren jezelf. Probeer wandelen in de ochtenden wanneer het koeler is.