O2s

Hoe te bekwamen in de martial arts

Leren van vechtsporten is een ding

Leren van vechtsporten is een ding, en het bedreven in het andere. U ziet, het leren van vechtsporten is net als het leren van de grondbeginselen van het ponsen en het schoppen. Misschien zal het onder meer verschillende soorten ponsen en het schoppen. Na wetende dat, heb je vechtsporten geleerd. Maar triest om te zeggen, kun je niet noemt jezelf een bekwaam kunstenaar, tenzij je een echte opgeleide, ervaren, en bijna een expert in martial arts.

Dus als je doel is dan alleen het leren van vechtsporten, hier zijn enkele tips over hoe je bedreven of een expert in de martial arts geworden:

Hoe te bekwamen in de martial arts. Worden gedisciplineerd.
Hoe te bekwamen in de martial arts. Worden gedisciplineerd.

  • Praktijk. Hoe wist u de vechttechnieken je nu weet? Je geoefend schoppen, slaan, of het doen van zelfverdediging, zeker. En door de praktijk, krijg je perfect de bewegingen. Het zijn bedreven in vechtsporten werkt hetzelfde. Je nodig hebt om meer geavanceerde technieken te oefenen, zodat je ze kunt krijgen perfect ook.
  • Geduld. Hoe lang duurde het voordat je op zijn minst leren hoe u de juiste ronde huis doen? Zeker, je probeerde verschillende pogingen om dat te doen. Meer geavanceerde technieken vereisen meer praktijk en dus meer tijd om te wachten. Het zijn bedreven in de martial arts moet ook uw geduld. Je zal niet een expert geworden 's nachts. Je werkt hard om vaardig zijn en je slim werken om te worden wat je wilt. Blijf gewoon je geduld-het kan niet vanzelfsprekend, maar u ontwikkelt beetje bij beetje.
  • Stel je voor. Wat is er mis met een aantal martial kunstenaars is dat ze hun echte doel van het bestuderen van martial arts verliezen. Het moet niet zijn om je vijanden of keizerin het populairste meisje of jongen in uw school kwetsen. Het moet worden gebruikt om uzelf en anderen te beschermen tegen de mogelijkheden. Ja, mogelijkheden-achtige mogelijke ontvoerder aanvallen, een krankzinnige moordenaar of een verkrachter. U moet zich voorstellen hoe deze mensen zal je waarschijnlijk vallen en je moet voorbereiden op die. Bedenken hoe ze je zullen aanvallen bereidt u in het omgaan met het echte scenario. Omgaan met de werkelijke situatie op de juiste manier maakt je meer bedreven in de martial arts.
  • Blijf fit. Je lichaam is je wapen tegen mogelijke aanvallen. Hoe kan je bedreven zijn in de martial arts als uw wapen zwak is? Dat is de reden waarom maakt niet uit hoe druk je bent met werk, studie of gezin, moet je tijd elke dag te plegen om je lichaam te oefenen. Doe wat rekoefeningen, de praktijk een aantal technieken en zich in mentale oefening. Als u niet nog steeds gebruikt om het doen van regelmatige lichaamsbeweging, maar doe het elke dag voor ongeveer 30 dagen. Je zult zien, zolang je het deed continu voor een maand, wordt het een deel van je routine geworden zonder gedoe.
  • Worden gedisciplineerd. Dit is het belangrijkste wat je moet hebben als je echt wilt bedreven zijn in de martial arts. Worden gedisciplineerd om te oefenen, voor te stellen, om fit, en alles wat je van een martial arts expert zal maken.

Gefeliciteerd met uw wens bedreven zijn in de martial arts

Gefeliciteerd met uw wens bedreven zijn in de martial arts! Uw verlangen is de eerste stap om uw groter doel te bereiken. Hou je gewoon aan de bovenstaande tips in het achterhoofd en je zult zien, zullen al uw inspanningen vruchten af ​​te werpen in een mum van tijd.