O2s

Hoe te behandelen dunner wordend haar

Het haar in je hoofd is een van de meest bepalende kenmerken in je gezicht. Niet alleen kan het maken of breken je look, maar het kan ook verbergen gebreken in uw botstructuur en kopvorm. Het probleem is echter dat haar meestal krijgt dun als je ouder wordt. Dit is vooral vaak voor bij mannen. Als u dunner wordend haar, hier zijn manieren om te behandelen en verbeteren van uw conditie.

Hoe te behandelen dunner wordend haar. Medicijnen.
Hoe te behandelen dunner wordend haar. Medicijnen.

  • Diet. Begin door ervoor te zorgen dat u een volledige, evenwichtige voeding te hebben. Vergeet niet dat uw dieet enorm je haar beïnvloedt. Veel mensen weten al dat een goede en gezonde voeding zal uw haar er voller en glanzend, en zal de strengen sterker te helpen gespleten haarpunten te voorkomen. Maar, zal een goed dieet ook helpen om ervoor te zorgen dat je haar groeit dik en sterk. Zorg ervoor dat u voldoende omega-3 vetzuren in uw dieet te eten. Deze zijn meestal van gerechten met vis en groenten, zoals noten. Kaas, lever, soja en eieren zijn ook uitstekende bronnen van omega-3 vetzuren, die zal helpen verbeteren van uw conditie van het haar.
  • Medicijnen. Als u een man bent die ervaart mannelijk model haar verlies, moet u overwegen om medicatie tegen de aandoening. Er zijn vele producten en pillen in de markt, die beweren te kunnen om haar verlies te keren, maar zorgen dat de producten Finasteride bevatten te maken. Minoxidil is een andere verbinding die uw medicatie zou moeten hebben. Zonder deze belangrijke ingrediënten, zullen de medicatie niet werken en is waarschijnlijk een fake.
  • Shampoo. Er zijn ook enkele shampoos, die Minoxidil en Finasteride bevatten. Deze shampoos helpen dikker uw haar, terwijl de actieve verbindingen worden opgenomen in de hoofdhuid en helpen om opnieuw te groeien en je haar te regenereren. Silica shampoos worden soms ook gebruikt om de haargroei te stimuleren in de hoofdhuid. Biotine gebaseerde shampoos ook helpen om de haarzakjes te stimuleren en hen weer te groeien haren veroorzaken.
  • Kapsels. Als je haar groeit nog steeds, maar wordt steeds dunner, moet u overwegen het veranderen van uw kapsel te helpen de dunne draden opvallen te maken en meer volume. Verkorting uw haar en laagjes het haar verwijdert het overtollige gewicht dat meestal veroorzaakt haar te worden zeer plat en zeer dun. Afgezien van het haar knippen, ook overwegen om mousse en andere haarproducten die zullen helpen om volume toe te voegen aan je haar. Zorg er wel voor dat de producten die u gebruikt niet te romig en zwaar, omdat dit zal leiden tot het haar te hangen naar beneden.
  • Implantaten. Als laatste redmiddel, moet u ook overwegen om haar implantaten. Haar implantaten betreft een operatie en is een stuk duurder dan medicatie en speciale shampoo voor dunner wordend haar, maar is zeer effectief omdat je letterlijk vervangen van uw haarzakjes met follikels die in staat zijn te groeien nieuwe haren. Zorg ervoor dat u een plastisch chirurg te raadplegen over deze procedure voordat je het gedaan op je.


Met deze stappen, moet u in staat om de tekenen van dunner wordend haar te keren en de luxe haardos die u gebruikt te hebben te krijgen.