O2s

Hoe te basketballen: man tot man verdediging

Basketbal verdediging is ontzettend belangrijk, want het geeft je meer controle en helpt je wint meer games.

Als coach er zijn een heleboel dingen die je niet kan controleren in de basketball wereld, maar de verdediging is iets dat je consequent dag kan houden in dag uit. Bijvoorbeeld, soms kun je niet controleren hoe goed je spelers schieten de basketbal . Soms gaan ze slecht schieten nachten hebben, en soms gaan ze goed schieten nachten hebben. Maar de verdediging is iets wat je kunt controleren.

Als je toevallig een slechte schietpartij nacht hebben, je verdediging is er om u te houden in het spel en geven u een kans om te winnen aan het eind. Dat is de reden dat alle grote teams spelen taaie verdediging.

Hoe te basketballen: man tot man verdediging. Dus hoe weet je geweldige verdediging spelen en houd percentage schieten je tegenstanders 'laag?
Hoe te basketballen: man tot man verdediging. Dus hoe weet je geweldige verdediging spelen en houd percentage schieten je tegenstanders 'laag?

Juist daarom is bijna elke succesvolle NBA en college coach voortdurend harpen op de verdediging!

Dus hoe weet je geweldige verdediging spelen en houd percentage schieten je tegenstanders 'laag?

In dit artikel gaan we u een 12 deel formule om een grote te geven man-to-man verdediging . Sommige coaches zullen zone verdediging te gebruiken, maar dit artikel is van toepassing op de mens-tot-mens ...

Voordat je in de details van de formule

Voordat je in de details van de formule, moeten we eerst eens worden over een doel. Bij de meeste uitdagingen in het leven, is het belangrijk om altijd "beginnen met het einde in gedachten". En het is niet anders voor.

Nadat we allemaal op dezelfde pagina, zal het gemakkelijker zijn om je te leren hoe je een groot basketbal defensie ontwikkelen.

Dus wat is het doel van uw verdediging?

Het is simpel: Laat het andere team scoren niet laten!

Dit is de mentaliteit. ALTIJD dit doel in gedachten als je lesgeeft verdediging!

Hoe ziet u de overtreding te stoppen van de lijn halen?

Voordat je in de details van de formule. 12 deel formule om een grote.
Voordat je in de details van de formule. 12 deel formule om een grote.

U moet een van deze twee dingen:

 • Hen dwingen om een ​​zeer moeilijke schot dat zeer onwaarschijnlijk is naar binnen te nemen
 • Sta niet toe dat de overtreding te schieten door het stelen van de bal of het veroorzaken van hen om het te draaien. (NB: Het is niet raadzaam dat u benadrukken het stelen van de bal omdat er een hoog risico op te geven meer punten, vooral tegen goede teams.)

Nu hoe ga je je doel te bereiken zo vaak mogelijk?

Dit is waar onze formule tot succes in het spel komt.

Hier is een overzicht van de formule. Ik geloof dat je moet al deze dingen doen om een ​​groot man te ontwikkelen tot man verdediging:

 1. Benadruk verdediging. Wil je een grote verdediging die je tegenstanders schieten percentage laag blijft hebben, MOET je verdediging te benadrukken. Er is niet een weg omheen! Je kan niet in deze halfslachtige. Je MOET volledig inzetten voor de verdediging van de hele jaar. Door simpelweg benadrukken verdediging dagelijks in uw woorden en daden, zal u sterk verbeteren van uw verdediging. Het is zo'n eenvoudige, maar krachtige concept dat je nodig hebt om bewust te zijn van. Je spelers zullen inhaken op wat voor u belangrijk is. En kun je niet faken!
 2. Ontwikkelen intensiteit en vastberadenheid. 90% van de defensie-uitvoering komt neer op positionering, Balans, en Intensiteit. Intensiteit is een belangrijk ingrediënt voor een goede verdediging. Sterker nog, het is van cruciaal belang. U moet beschikken over groot verlangen om je tegenstander te stoppen zonder ontspannend voor een tweede. Het duurt slechts een seconde voor je tegenstander om een ​​zwakte zien en bloot. Dit is de reden waarom grote offensief teams zal de bal te keren en te tonen geduld in de aanval. Ze weten dat uiteindelijk de meeste verdedigingen zal breken, concentratie verliest, en krijg uit positie. Zelfs met marginale techniek, intensiteit en vastberadenheid kunnen zorgen voor een geweldige verdedigende speler!
 3. Hou je statistieken en prestaties. Het is heel belangrijk om de juiste verdedigende statistieken bij te houden en hen voortdurend te evalueren. Hetzelfde geldt voor een succesvol bedrijf. Een succesvol bedrijf heeft voor het bijhouden van key performance indicators te houden. Ze bewaken die dingen zodat ze weten of ze het goed doen of niet. Dezelfde dingen gelden voor uw basketbalteam. Hoe doe je verwachten dat je je verdediging te verbeteren als je niet constant hun prestaties te meten? De juiste statistieken zal u vertellen of uw verdediging is het verbeteren en zij zullen ook u vertellen welke gebieden je echt nodig hebt om te werken aan. De juiste statistieken laat je ook kleinere doelen voor je spelers te stellen en hen motiveren.
 4. Bevatten de bal en altijd gelden kogeldruk. Intense kogeldruk betekent dat u altijd een verdediger in de buurt van de bal en ze zijn lastig het delict. De verdediger moet kort op de bal (binnen handbereik) omhoog in een atletische houding en klaar om te verhuizen. Ze mogen nooit laten de overtreding te ontspannen. Dit is een cruciaal aspect van je verdediging, want het doet verschillende dingen voor u.
  • Het neemt je tegenstander uit hun comfort zone.
  • De persoon met de bal is de enige persoon die kan scoren! Dus kun je beter dingen moeilijk maken voor hen en maken het een prioriteit om altijd stoppen met de bal.
  • Het maakt het moeilijk voor je tegenstander om goede passes te maken. Als u doorzakken van de bal, het is echt makkelijk voor de overtreding aan die perfecte pass te maken in de post. Echter, als je intense kogeldruk van toepassing, het is veel moeilijker om een ​​goede pas dat je verdediging bloot te maken.
  • Kogeldruk zal leiden tot meer omzet en geven je meer bezittingen. Vergeet niet het belang van de kogeldruk!
 5. Ontkennen doordringende passes. Om voor u te ontspruiten percentage je tegenstanders 'laag te houden, moet je hen dwingen om TOUGH opnamen te maken. Dus wat shots zijn makkelijker? Sluiten opnamen of opnamen ver van de mand? We weten allemaal dat schoten ver uit de mand, bij voorkeur uit balans, zijn het soort schoten we zouden veel liever op te geven. Daarom is de regel, moet u altijd ontkennen doordringende passeert. Onze definitie van een indringende pas is een pas ingevoerde binnenkant van de 3-punts boog. Ook geeft in de post worden beschouwd penetratie. Wanneer de bal in de baan, wordt je verdediging blootgesteld. Ze hebben veel opties en een goede kans om een ​​makkelijk schot binnen te halen.
 6. Onderhouden goede hulp positionering. Positionering is een van de belangrijkste en tevens de moeilijkste begrippen te onderwijzen. Goede positionering lost veel problemen voor u. Goede positionering maakt uw team lijkt sneller omdat ze minder weg te gaan hebben. Bijvoorbeeld, als je spelers perfect worden gepositioneerd, kunnen ze snel sluiten uit aan de persoon die zij bewaken of ze kunnen ingrijpen om te helpen. Het grote ding over positionering is dat zelfs langzame spelers kunnen er goed in te krijgen. Positionering is meer een mentaliteit en een gewoonte dan een fysieke vermogen. Zelfs een niet-atletische speler kan grote positionering leren.
 7. Vroegtijdig hulp en snel herstel. Meeste coaches leren helpen van de verdediging, maar ze nalaten om de "vroege" help en "snelle" herstel te onderwijzen. Dit is belangrijk omdat de enige speler die kan scoren is de persoon met de bal. Dus je moet altijd zwerm om de bal te stoppen. Deze subtiele onderwijs punt kan een enorm effect hebben op je verdediging hebben! Vroege hulp houdt de bal te dicht bij de basket. En snel herstel kunt u weg te nemen het gemakkelijk foto wanneer de pas wordt geschopt. Dit is een heel subtiel punt dat je nodig hebt om te leren, boren, en de praktijk.
 8. Ontwikkelen van communicatie. Als u wilt een geweldige verdediging die houdt je tegenstanders schieten percentage laag, MOET je communicatie te benadrukken hebben. Communicatie is een van de belangrijkste dingen in het basketbal. Je zou kunnen hebben een aantal van de beste fundamentele basketballers in de wereld. Maar zonder communicatie, konden ze levend gegeten. Hoewel je moet de communicatie te benadrukken, moet je nooit zinloos communicatie. Elke vorm van communicatie moet een doel hebben.
 9. Verbetering van anticipatie en snelheid. Je kan letterlijk het dubbele van de snelheid van je team gewoon door het opnemen van een paar eenvoudige technieken. Deze snelheid laat u gemakkelijk opnamen weg te nemen en klauteren te sluiten uit, zelfs als je verslaan om het gat. Snelheid maakt gewoon een verdediging moeilijk te scoren tegen. Er zijn vier belangrijke methoden om de snelheid te verbeteren.
  • Leer uw spelers te bewegen op de pas, niet de vangst. Deze tactiek alleen kan verdubbelen tot snelheid van je team en maken het lijkt alsof je een super snelle zwermen verdediging.
  • Boor je spelers in de gewoonte van altijd het houden van hun knieën gebogen in een atletische houding, zelfs als ze twee passes weg op hulp van de verdediging!
  • Oefen anticipatie en mentale snelheid.
  • Nemen snelheid boren die fysieke snelheid zal verbeteren.
 10. Beveilig de bal. Je gewoon kapot je kont tot stilstand te krijgen, zodat je beter blokkeren en beveiligen die bal! Niets is meer deprimerend en demotiverend om een ​​verdediging dan werken je staart af voor 35 seconden en dan je tegenstander krijgt de bal terug op een aanvallende rebound. Niet te vergeten, offensieve rebounds zijn vaak tip-ins die resulteren in makkelijk hoog percentage schoten. Basketbal is een spel van bezittingen en schieten percentages. Je wilt altijd meer bezittingen te hebben, zodat u meer opnamen dan je tegenstander te krijgen. Om meer bezit te krijgen, moet je blokkeren. Dit betekent dat ALLE 5 verdedigende spelers MOET out blokkeren op elk schot en elke bezit.
 11. Ga terug in de overgang. Om aanslagen te krijgen, moet je verdediging terug te krijgen snel en krijgen stellen. U kunt niet voorbijgaan aan het belang van hosselen terug op de verdediging. U kunt de grootste half court verdediging in de wereld hebben, maar het zal niet doen je geen goed als je verdediging hustles nooit meer terug te komen zetten. Uw hulp verdediging zal er niet zijn, zal rotaties worden afgebroken, en alle grote defensieve fundamentals je hebt gewerkt kan worden uit het raam gegooid, omdat het strafbare feit heeft altijd het voordeel. Je kunt gewoon niet spelen goede verdediging als dit gebeurt. Hosselen terug op defensie is iets dat je nodig hebt om constant te boren en te benadrukken in de praktijk.
 12. Streven naar verbetering. Zodra je zelfgenoegzaam, zal je verdediging stagnerende krijgen en iemand die aan je voorbij. De beste teams en spelers in de wereld zijn groot omdat ze nooit genoegen of zelfgenoegzaam. Ze blijven werken aan het dagelijks verbeteren. Ze denken uit de doos. Ze komen met nieuwe manieren om beter te worden. Ze bestuderen. Ze oefenen. Ze perfectioneren. Steven Covey's boek, De Zeven Gewoonten van hoogst succesvolle mensen, beweert dat de meest succesvolle mensen in de wereld zullen "scherper de steen" op een dagelijkse basis. Dit betekent dat ze blijven leren en zichzelf te verbeteren. Ze nooit genoegen. Dit is ook erg waar voor uw basketbalteam en je verdediging. Je moet blijven verbeteren door het bestuderen van spel en praktijk tapes, let op je statistieken en prestatie-indicatoren, vind nieuwe defensieve basketbal boren , en blijven leren.

Elke stap van deze formule draait om het houden van de bal zo ver van de mand mogelijk. Alle spelers moeten goed worden geplaatst en werken samen om de bal te houden ver weg en dwingen zeer moeilijke shots.

Je moet het misdrijf dicteren

Je moet het misdrijf dicteren. U beslist wat u bereid op te geven en laat bent. Laat niet de overtreding dicteren u.

Deze 12 deel formule zou kunnen lijken eenvoudig en het is - maar niet de kracht van de eenvoud niet over het hoofd!

Het omvat zowel de sleutel tactiek om grote defensie en belangrijke filosofieën dat alles in evenwicht te houden en ervoor te zorgen dat uw team hun potentieel bereikt!