O2s

Hoe te backpacken medische benodigdheden inpakken

Als je gaat backpacken

Als je gaat backpacken, er zijn veel dingen die je mee moet nemen. Tegelijkertijd, moet u ervoor zorgen dat alle items lichtgewicht zijn. Echter, ongeacht hoe zwaar je rugzak is, nooit compromis uw EHBO-kit.

Afgezien van voedsel en water, een medische kit kan nodig op alle reizen weg van huis. Je weet nooit wanneer een ongeval of medische noodsituatie zal optreden, dus het is best om voorbereid. Hopelijk zul je nooit hoeft te gebruiken, maar als je de wetenschap dat u een goede EHBO-kit verpakt zal verlichten een deel van de stress.

Hier is hoe te verpakken backpacken medische benodigdheden.

Hoe te backpacken medische benodigdheden inpakken. Koop een kant-en-klare ehbo-kit.
Hoe te backpacken medische benodigdheden inpakken. Koop een kant-en-klare ehbo-kit.

  1. Koop een kant-en-klare EHBO-kit. Het is direct beschikbaar in de meeste winkels, apotheken en kamperen aanbod winkels. Het is gemakkelijk om iets te kopen reeds voorgemonteerd om zeker te zijn is zeer betaalbaar en alle basics zijn inbegrepen. Plus, de vervaldatum van de producten zal relatief hetzelfde, dus je weet dat je items op de ongeveer dezelfde tijd te werken. Een elementaire medische kit zal hebben steriliseren doekjes, band-aid, kleine schaar en antiseptische doekjes. Sommige kits kunnen bestaan ​​uit pijnstillers. Gewoon dubbel te controleren de vervaldatum van alle producten.
  2. Breng een kleine eerste hulp noodgeval boekje. U kunt tegenkomen bij medische noodgevallen andere dan de gebruikelijke verstikking en verstuikingen dat je niet bekend bent met. Een handig boekje met eenvoudige instructies zal een geschenk uit de hemel op dit moment zijn. Als je kunt, lees het boekje voordat je op een reis, dus je hebt een idee van de inhoud, evenals hoe de situatie om te gaan. Zelfs als je niet meer weet hoe dat te doen, kunt u altijd verwijzen naar het boekje.
  3. Afgezien van de basisprincipes van de eerste hulp, voeg een paar meer items die specifiek zijn voor uw backpacking behoeften. Bijvoorbeeld, zet een flesje Calamine lotion voor insectenbeten. Voeg een rol verband in het geval van verstuikingen en de kleine haakjes om het te bevestigen. Voeg een paar zakjes van pijnstiller en allergie medicijnen of antihistaminica. Neem een ​​vlinder pleister voor meer serieuze bezuinigingen.
  4. Als u besluit om uw eigen pakket samen te stellen, maar zorg ervoor dat u uw basics gedekt. Inclusief gaas, steriliseren pads, band-aid, kleine schaar, antiseptische doekjes, medische tape, alcohol en sommige pijnstiller. De meest voorkomende problemen tijdens het backpacken zou zijn pijnlijke spieren, blaren en insectenbeten. Inclusief een aantal bug-spray tegen insecten en Calamine lotion of aloë lotion om jeuk te verzachten af ​​te weren. Nogmaals, zijn pijn en koorts medicatie en anti histamine in het geval van allergische reacties op voedsel, bijensteken en stuifmeel. Zet deze items in een kleine ziplock zakje of waterdichte zak en plaats deze in een gemakkelijk toegankelijke rits in je rugzak.
  5. Als u specifieke gezondheidsproblemen, ook uw noodzakelijke medicatie of apparatuur in de EHBO-kit. Pak je bloeddruk medicatie, astma inhalator en epipen injectie indien nodig.

Laat iedereen in je groep weten waar de medische voorzieningen te vinden, zodat ze gemakkelijk kunnen krijgen in het geval een noodsituatie zich voordoet. Als er een ernstige noodsituatie, is het best om te bellen voor hulp of onmiddellijk terug te keren naar de juiste medische aandacht te krijgen.