O2s

Hoe te auto vet eruit te komen van de nagels

Wanneer u uw auto repareert, is het onvermijdelijk om vet op je handen, en terwijl een grondige wasbeurt mag eerst al het vet, het harde deel is vaak het verwijderen van het vet onder je vingernagels. Grease is olie gebaseerde dus het is niet echt zo ontmoedigend een taak te verwijderen.

  • Eerste ding dat je kunt doen is een oude lap en uit veeg al het vet dat je kunt. Dit zal de vet dat je op je handen en zal het bedrag van het schoonmaken van de tijd en wasmiddel dat u op uw handen en te minimaliseren.
  • Zodra u hebt verwijderd het overtollige vet, kunt u nu uw handen wassen met zeep onder stromend warm water. Een goede truc in het wassen zet al je vingers in een hand samen en wrijven ze tegen de andere handpalm. Je maakt ongeveer twintig cirkelvormig wrijven slagen de klok mee en tegen de klok in te herhalen. Dit zal leiden tot wrijving tussen je vingers en je handpalm en zal de vettige stof onder de vingertoppen los te maken. U kunt de procedure herhalen, doet het op uw andere hand.
  • Na het tikken droog is, kan je nog steeds vet onder je vingertoppen. Als dat het geval is dan moet je weer lopen ze in warm water en grondig met zeep. Een goed teken zal meer schuim te bouwen, wat betekent dat er meer vet is verwijderd worden. U kunt blijven herhalen het wassen zo lang als u nodig acht.
  • Aangezien uw vingertoppen hebben spleten onder de nagels, zal er een aantal plaatsen waar vuil en vet nog steeds achter. Er mogelijk ook een aantal in de cuticula gebied waar het voldoet aan uw vinger. Deze moeilijk bereikbare plaatsen worden gereinigd een andere manier.
  • U kunt nu poets je vingertoppen met behulp van een oude tandenborstel of een nagelborstel en gebruik benzine, verfverdunner of nagellakremover (aceton). Was uw handen en droog deppen. Als u niet vertrouwd bent daarmee deze stap overslaan.
  • Hier krijg je een tandenstoker en licht wikkel met een klein stukje van de tafel servet. Als u dit doet, is het belangrijk om niet over doen en net genoeg te gebruiken om de tandenstoker te dekken. Vergeet niet dat de reden waarom je dit doet is het gevolg van de moeilijk te bereiken plaatsen waar het vet vast kwam te zitten. Als de punt van de tandenstoker past niet onder je nagels, dan moet je meer servet materiaal te verwijderen. U kunt gebruik maken van deze make-verschuiven reiniger om het vet op de cuticula zijkant te verwijderen door zachtjes te wrijven weg het vet. Wassen eerder zal los het vet en je zult merken dat je niet hoeft te veel druk uit te oefenen ze te verwijderen. Doe dezelfde procedure onder uw vingertoppen.
  • Was opnieuw met warm water en zeep, dit keer zult u merken dat de losse vet onder je vingertoppen is makkelijker weg te wassen. Veeg je handen droog. Mogelijk moet u lotion of moisturizer te maken aan uw handen na het grondig reinigen.


Er zijn verschillende soorten auto vet

Hoe te auto vet eruit te komen van de nagels. Zodra u hebt verwijderd het overtollige vet.
Hoe te auto vet eruit te komen van de nagels. Zodra u hebt verwijderd het overtollige vet.

Er zullen verschillende soorten auto vet, en een goede zaak om te onthouden is dat terwijl sommige zijn gemakkelijk te verwijderen, anderen zullen een hardere vlek. U kunt gebruik maken van verschillende soorten zeep en wasmiddelen, zelfs benzine en thinner om te zien welke het beste werkt voor jou. Het verwijderen van auto vet op je nagels is echt niet zo moeilijk als je eenmaal weet wat je moet doen.