O2s

Hoe te arm trimmen

Ook bekend als androgene haar in de wetenschappelijke wereld

Ook bekend als androgeen haar in de wetenschappelijke wereld, het lichaam haar begint te komen en tijdens en na de fase van de puberteit ontwikkelen op de volgende gebieden: hoofd, borst, oksels, buik-, been, schaamhaar en tenslotte de arm. Het heet androgene vooral omdat het verwijst naar de mannelijke hormonen genaamd androgenen die haar veroorzaken zwaarder te groeien in sommige gebieden. Dit verklaart waarom mannen zijn hariger dan vrouwen. Arm haar groeit meestal op uw onderarmen, maar zeer zelden gevonden in de elleboog gebied. De meeste jongens blijven langer haargroei en sommige kiezen voor een netter en schoner blik door het trimmen van het. Dit proces is ook perfect voor alle personen die transpireren zwaar. Zelfs meisjes knippen hun arm haar. Sommige zelfs scheren het! In feite is het proces van het knippen van een haar iemands lichaam is eigenlijk een cultureel enkele stammen. Dus wees niet verlegen of zelfs aarzelen als u de groei van uw arm haar te minimaliseren door te knippen. Tegenwoordig is het heel normaal voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Lees verder om meer te leren over hoe goed bijsnijden.

  • Hydrateren. Begin door een royale hoeveelheid lotion op je armen. Concentreer je op het deel dat heeft meer haar. Dit zal uw trimsessie makkelijker en sneller.
  • Kam en knip. Hier krijg je een kam met heel fijne tanden. Start kammen je arm haar naar boven. U zult zien haartjes die zijn een beetje langer dan de rest. Snel gesneden en verder gaan naar het volgende deel. Zorg ervoor dat u een klein schaartje gebruiken wanneer u dit doet.
  • Probeer haarcrème verwijderen. Een andere optie die je kunt doen is het toepassen van haar crème te verwijderen. Het is echter zeer belangrijk dat u de handleiding eerst te lezen. Om verder te zorgen dat je niet allergisch bent, probeer dan een kleine hoeveelheid van de crème op je pols. Wacht een paar minuten en veeg het af. Als je ziet wat rode vlekken en als je het gevoel een brandend of stekend gevoel, zijn niet van toepassing de ontharing crème.
  • Gebruik een scheermes. Met behulp van een scheermes is een geweldig idee. Je hoeft echt niet per se scheren het geheel af. U hoeft slechts met het af in een breed gebaar om snel uit te dunnen het haar op je armen. Wees zeer voorzichtig wanneer u dit doet, en het is zeer belangrijk dat je armen volledig gehydrateerd. Hoe minder wrijving, hoe beter. Als uw huid droog is, kan scheren met een scheermes een beetje pijnlijk.

Hoe te arm trimmen. Probeer haarcrème verwijderen.
Hoe te arm trimmen. Probeer haarcrème verwijderen.

Dit zijn de dingen die je moet doen om effectief te trimmen je arm haar. Volg gewoon deze eenvoudige stappen om een ​​pijnloze trimmen te allen tijde te bereiken. Het is zeer belangrijk dat u een scherpe schaar te gebruiken bij het zagen het. Met behulp van botte schaar zou kunnen krimpen en knijp uw huid en haar. Dat kan zeer pijnlijk zijn en kan leiden tot bloedingen en open wonden als je niet voorzichtig genoeg zijn. Neem altijd de tijd en hebben het trimmen heel langzaam. Veel succes!